Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ-ΓΕΡΑΚΑΣ 2-1 (0-1)








Με ανατροπή πήρε τη ρεβάνς από το παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Σαρωνικός επικρατώντας επί του Γέρακα και μάλιστα με το ίδιο σκορ 2-1. Στο 3΄με γκολ από τα αποδυτήρια σχεδόν, ο έμπειρος στράικερ Μουτζακάς έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.  Στο δεύτερο μέρος όμως πιο ψυχωμένος ο Σαρωνικός πέτυχε δύο γκολ σε δέκα λεπτά με του Ναυπλιώτη στο 50΄ και Τσομπανάκη στο 60΄, πετυχαίνοντας έτσι την ανατροπή και παίρνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο, που τον κρατά σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Γέρακας προερχόταν από τρεις συνεχόμενες νίκες. Στο 92΄ αποβλήθηκε ο Παπαδόπουλος για τον Γέρακα.

Διαιτητής του αγώνα Κάντζος, με βοηθούς τους Σπίθα και Πειρασμάκη


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (Τσομπανάκης) Χατζάρας, Στουραίτης, Τσομπανάκης Τ., Μεγαγιάννης, Ζουμπουρλής (46΄Κριεμάδι), Ναυπλιώτης, Μπουκουβάλας, Παπαγιάννι, Ρόθος (60΄Ντιμετέλ), Παπακωνσταντίνου, Τσομπανάκης Θ. (86΄Κουφαλιάς)



ΓΕΡΑΚΑΣ (Σαβούρδος) Φελεσκούρας, Ζαμάνης, Βάσσος, Παπαδόπουλος, Καλούδης, Δημητριάδης (85΄Χριστοφιλόπουλος), Μπερέτας (79΄Βλαχιώτης), Παπαγεωργίου (82΄Στεμνιώτης), Μουτζακάς, Κουτρουμάνος (17΄λ.τ Καγιάς), Αποστολίδης


Κ.Ο
Επιμέλεια Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου