Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΜΑΡΚΟ 2-4 (0-2)


Φέρτε του τον Άγιαξ






Ο Γκαβασιάδης πέτυχε χατ τρικ και οδήγησε τη Μαρκο στο εμφατικό 4-2 ενάντια στον Αγ. Στέφανο. Η Μαρκο ήθελε μία πιεστική εμφάνιση στην πρόβα τζενεράλε για το μεθεπόμενο ντέρμπι με τα Γλυκά Νερά. Σόου του Γκαβασιάδη (3 γκολ κι 1 δοκάρι) απέναντι στον Ολυμπιακό, ήταν αυτό που ζητούσαν οι Μαρκοπουλιώτες. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ στο πρώτο μέρος και πέτυχαν ένα ακόμα στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους γράφοντας το 0-3. Όμως στο 70΄ και στο 73΄ ο μόνιμος σκόρερ του Αγ. Στεφάνου Ζουρούδης, πέτυχε δύο γκολ το ένα με πέναλτι κι έβαλε την ομάδα του πάλι στο παιχνίδι.




 Οι γηπεδούχοι με το σκορ να είναι 2-3 το πάλεψαν, κυνηγώντας την ισοφάριση. Όμως ήρθε το γκολ του Μερκούρη στο 89΄ για τη Μαρκο και κλείδωσε το ματς.
Τα γκολ, στο 20΄, στο 35΄και στο 65΄ ο Γκαβασιάδης, στο 70΄και στο 73΄ο Ζουρούδης το ένα με πέναλτι, στο 89΄ ο Μερκούρης και στο 40΄ δοκάρι ο Γκαβασιάδης για τη Μαρκο.





Διαιτητής του αγώνα Δραγάτης, με βοηθούς τους Δουλγεράκη και Χριστόπουλο.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ (Κόκκινος) Ντοκατόρι, Κατσέρης Π., Μπιζάνας (63΄Κοσκινιώτης), Αθανασίου, Μπερμπάντης, Μπούμπας, Μαστρογιάννης (87΄Νούργια), Παπατζήμας, Κατσέρης Γ.,Ζουρούδης,  Τσεβάς



ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας) Κύρκος, Γκριμέκης (60΄Βλάχος λ.τ +77΄Μερκούρης), Σιδέρης, Δημητρακόπουλος, Γκούτσι, Κοσμάς, Δημογιάννης, Μασκλαβάνος, Γκαβασιάδης, Σαντριά (94΄Σόφης), Λάππας

Το ρεπορτάζ είναι του Νίκου Κοντογιάννη
Επιμέλεια Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photos Argiris



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου