Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ-ΜΑΡΚΟ 3-1 (0-0)






Οι μπλε νίκησαν τους πράσινους με 3-1 και δήλωσαν παρών στον όμιλο που ακολουθεί την πρωτοπόρο Παλλήνη. Με ηγέτη τον Χίσο να σκοράρει δις, τα Γλυκά Νερά επικράτησαν στο ντέρμπι κόντρα στη Μαρκο κάνοντας μάλιστα μια εξαιρετική εμφάνιση. Το δεύτερο μέρος ήταν όλα τα λεφτά, όπου μπήκαν τα τέσσερα γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Ήταν ένα παιχνίδι αντάξιο της ποιότητας και της πορείας των δύο ομάδων που ευχαρίστησε τον κόσμο που το παρακολούθησε. Η Μαρκο προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά. 





Τα γκολ, ο Χίσο στο 61΄ το 1-0, στο 67΄ο Κοσμάς το 1-1, στο 75΄ο Χίσο ζευγάρωσε τα δικά του γκολ κι έκανε το 2-1 κι έκλεισε το σκορ ο Γάσπαρης στο 87΄γράφοντας το 3-1.




Διαιτητής του αγώνα Βλάχος Ανδ., με βοηθούς τους Λάμπρου και Σπυρόπουλο.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης) Σταματόπουλος, Συμβουλίδης (74΄Στίσι), Μπέντας (88΄Λάζαρης), Βατίστας, Γεωργακάς, Βάρδας, Γάσπαρης, Νάνος, Μπουγατσιάς (92΄Μπελεβέτης), Χίσο, Λαναράς (60΄Αλεξίου)



ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας) Κακαγιάς, Σιδέρης, Δημητρακόπουλος, Διακρούσης, Πάντου (88΄Μερκούρης), Ρεντζής, Δημογιάννης, Κοσμάς, Μασκλαβάνος, Λάπας (86΄Μάτι), Γκριμέκης (76΄Γκούτσε)



Ρεπορτάζ γηπέδου Δημήτρης Παναγιωτίδης
Επιμέλεια Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photos Argiris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου