Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΑΝΟΙΞΗ 0-1 (0-1)



Όρθια στον βούρκο η Άνοιξη






Οι βόρειοι κέρδισαν τον Κεραυνό 1-0 και έπιασαν πεντάδα, αφού αξιοποίησαν το καλό τους διάστημα στο πρώτο μέρος. Έμειναν όρθιοι σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο που επιβαρύνθηκε περαιτέρω από το ψιλόβροχο του δεύτερου μέρους και άντεξαν στην αντεπίθεση του Κεραυνού, που εξαπέλυσε στο δεύτερο ημίχρονο στο οποίο κινήθηκε σε υψηλό επίπεδο απόδοσης. Δημιούργησε ευκαιρίες αλλά έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα και προσπάθεια. Επιπροσθέτως ήταν άτυχοι σε πέντε-έξι πολύ καλές στιγμές. Έτσι υπέστησαν οδυνηρή ήττα που τους βάζει «ίσως» σε περιπέτεια.

Το γκολ, ο Κωβαίος στο 12΄  με ατομική προσπάθεια (αφέθηκε μόνος του να τελειώσει μία προσπάθεια που ξεκίνησε ο ίδιος). Μορφή του αγώνα ο γκολκίπερ Μανουσάκης της Άνοιξης, ο οποίος στην κυριολεξία «κατέβασε ρολά» και χάρισε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Διαιτητής του αγώνα Πανούτσος, με βοηθούς τους Σόφια και Χριστόπουλο.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Μακροδημήτρης) Αφουξενίδης, Φραγκής, Κατσίκης (32΄Βίλα), Σότα (60΄Ασλάνι), Τσίκλος, Βαγγέλι, Μπρόντζι, Κακαράς, Μουσαράι, Κοντογιάννης, Νταής (83΄Μαγγίνας)



ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος) Μανουσάκης, Μιχαηλίδης (46΄Τσιούμας), Κολότας, Ιωσήπου, Τρακάκης, Κυριάκης, Οσμανάι, Αλί, Δρακόπουλος (91΄Νικολί), Δαρζέντας (88΄Γεωργούσης), Κωβαίος (90΄Κότσαλος)


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου