Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ-ΓΕΡΑΚΑΣ 5-0 (2-0)



Πεντάστερη η Παιανία





Ο Παμπαιανικός έδειξε σήμερα ποιος είναι το αφεντικό στην κατηγορία. Με δύο γκολ του Γκόμπλια, δύο του Μιρτάι κι ένα του Ζήκου, επικράτησαν κατακράτος του Γέρακα. Η αποβολή του Καγιά στο 33΄ άλλαξε τις ισορροπίες κι έλυσε τον γόρδιο δεσμό που είχε βάλει ο Γέρακας στον Παμπαιανικό. Από εκεί και πέρα μια ομάδα υπήρξε στο γήπεδο, τα πέντε γκολ και τα δύο δοκάρια το μαρτυρούν. Με τη νίκη της αυτή, η Παιανία εκμεταλλευόμενη το στραβοπάτημα του Παλλαυρεωτικού αύξησε τη διαφορά από  έναν σε τρείς βαθμούς.

Τα γκολ, στο 34΄ το 1-0 ο Γκόμπλιας, στο 41΄ το 2-0 ο Μιρτάι με τακουνάκι, στο 61΄ πάλι ο Γκόμπλιας το 3-0, το 4-0 στο 65΄ ο Μιρτάι και στο 84΄ ο Ζήκος με πέναλτι το 5-0. Στο 42΄ δοκάρι ο Σέλβια για την Παιανία, στο 76΄ ο Τσιγάρας αυτή τη φορά δοκάρι για την Παιανία. Στο 33΄ αποβλήθηκε ο Καγιάς με δεύτερη  κίτρινη για τον Γέρακα.

Διαιτητής του αγώνα Καραπέτσας, με βοηθούς τους Μπάλαγκα και Αλεξοπούλου.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ Καραογλάνης, Νικολογιάννης, Λαλαούνης (56΄Χατζής), Ζήκος, Παπασωτηρίου, Λάβδας, Σέλβια (70΄Δημητρόπουλος), Γκόμπλιας (70΄Κοτροζίνης), Λαγός (59΄Παρθένης), Τσιγάρας, Μιρτάι



ΓΕΡΑΚΑΣ Φελεσκούρας, Ζαμάνης, Βλαχιώτης, Διγκλέρης, Καγιάς, Δημητριάδης, Μπερέτας (79΄Πάτσης), Χριστοφιλόπουλος, Μουτζακάς (70΄Προβίδης), Παναγιωτόπουλος (46΄Τσιώτης), Σεμιτζάκης (59΄Παπαδόπουλος)

Ρεπορτάζ γηπέδου Γιώργος Μήτρου
Επιμέλεια Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου