Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑΝΑ (0-2)


Η Παλλήνη επιβλήθηκε της Μαρκο στο β΄ μέρος. Τεράστια ευκαιρία του Μερκούρη στο 56΄





Σε τροχιά Γ΄ Εθνικής μπήκε σήμερα για τα καλά η Παλλήνη. Στο +10 από τη Βάρη, που έχει έναν αγώνα λιγότερο. Η Μαρκο θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη αν στο 56΄ έκανε το γκολ ο Μερκούρης στο τετ α τετ που είχε με τον Φυλακτό. Θα γινόταν το 1-1 κι ίσως το παιχνίδι να είχε άλλη ροή και εξέλιξη. Στην επανάληψη λοιπόν, όπου έπεσε ο αέρας η Παλλήνη ανέβασε στροφές μετά την είσοδο του Μουστόγιαννη που είχε κέφια.

 Ο ίδιος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο 55΄ ξεγελώντας τον Κύρκο. Το πέναλτι το κέρδισε η Παλλήνη όταν σε σουτ του Καλιαμπάκα ο Ρεντζής αλα Μαραντόνα έδιωξε τη μπάλα με το χέρι του σε κόρνερ και εισέπραξε την κόκκινη κάρτα. Στο 61΄ο Καλιαμπάκας με κεφαλιά ψαράκι ανέβασε το δίχτυ του σκορ σε 0-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.


ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ






Στο 8΄ δυνατό σουτ του Καλιαμπάκα από είκοσι μέτρα, έδιωξε με γροθιές ο Κύρκος σε κόρνερ. Στο 17΄ παρεμβολή σωτήρια του Σιδέρη, έσωσε τη Μαρκο από βέβαιο γκολ σε σουτ του Αρκούδα. Στο 25΄ προβολή Μερκούρη, αλλά με καθυστέρηση χρόνου πέρασε ανεκμετάλλευτη η ευκαιρία. Στο 40΄ ο Γκριμέκης πέρασε όλο τον λαό, αλλά το σουτ που έκανε ήταν άστοχο. Στο 68΄ αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Μπίτιλη, έδιωξε με υπερένταση ο Κύρκος σε κόρνερ. Στο 75΄ ο Μασκλαβάνος πέρασε τους πάντες και το πλασέ του θα κατέληγε στα δίχτυα αν δεν έδιωχνε πάνω στη γραμμή ο Ανδρίκος.


Διαιτητής του αγώνα Αντωνίου Ελ. (άριστη διαιτησία), με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Μήταρη


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας) Κύρκος, Γκριμέκης, Δημητρακόπουλος, Διακρούσης (65΄Μασκλαβάνος), Κοσμάς, Ρεντζής, Δημογιάννης, Σιδέρης, Μερκούρης (60΄Γκούτσε), Λάππας, Μάτι


ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χαντές) Φυλακτός, Κούσης, Αρκούδας, Ανδρίκος, Κολοτούρος (70΄Τσιτοφώτος), Ελ Γκαμάλ (46΄Μουστόγιαννης), Μαλάι, Σάμιος (78΄Βλάχος), Καλιαμπάκας (65΄Σταύρου), Γεωργουδάκης, Μπίτιλης          
                                 




Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photos Argiris

                                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου