Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ






ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ VS ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ



Τρεις αγωνιστικές έχει  να κερδίσει η Μάχη και έχει κολλήσει βαθμολογικά. Άρα η νίκη μονόδρομος για αυτούς. Όμως η Λαυρεωτική έχει αποδείξει ότι είναι σκληρό καρύδι. Αυτό το παιχνίδι έχει υψηλό δείκτη δυσκολίας και για τους δυο μονομάχους. Η Λαυρεωτική είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο τη Μάχη.
Το ματς θα γίνει το γήπεδο του Μαραθώνα, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Κουτζιακουτζίδη και ώρα 15:30.




ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ VS ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ



Ο Αστέρας παίζει στη Βάρη και το μυαλό του θα ΄ναι στο Μαρκόπουλο. Μόνο νίκη για τον γηπεδούχο, για να παραμείνει κοντά στην Παλλήνη. Όμως ο αντίπαλος του σήμερα είναι τα Γλυκά Νερά που κι αυτά έχουν τους ίδιους σκοπούς. Ντέρμπι λοιπόν με αμφίρροπο αποτέλεσμα και παρακινδυνευμένες προβλέψεις.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης, με διαιτητή τον Κορδολαίμη και βοηθούς τους Τσαλίκογλου, Βιτσεντζάτο και ώρα 15:30.




ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ VS ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ



Ο γηπεδούχος είχε μια γκέλα την προηγούμενη αγωνιστική και ο Νικολακάκης παραχώρησε ισοπαλία. Γειτονικό παιχνίδι που και σ΄ αυτό πρωτεύοντα ρόλο παίζει η σκοπιμότητα του αποτελέσματος. Το ισόπαλο αποτέλεσμα βολεύει και τους δυο. Αν κερδιθεί το παιχνίδι, θα το πάρει αυτός που θα βάλει ένα γκολ, αυτό αρκεί.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αγ. Στεφάνου, με διαιτητή τον Αντιπαριώτη και βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Μπουξμπάουμ και ώρα 15:30.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου