Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ Η ΜΑΡΚΟ 2-4





Αν και έχασε η Μαρκο στην Παλλήνη με 4-2 λόγω όμως του σκορ που είχε στον πρώτο ημιτελικό στο Μαρκόπουλο, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό στα Σπάτα της 21ης Μαρτίου. Μόλις στο 5΄ ο Ματσάδες έκανε το 1-0 δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Η απάντηση της Μαρκο όμως ήταν γρήγορη και στο 15΄ ο Γκαβασιάδης έκανε το 1-1. Στο 31΄ ο Σαντριά έκανε την ανατροπή του σκορ πετυχαίνοντας το 1-2. Το σκορ στο πρώτο μέρος έκλεισε ο Ματσάδες με δεύτερο δικό του γκολ στο 42΄ φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια (2-2). 





Στην επανάληψη πιο αποφασιστική η Παλλήνη πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών, στο 64΄ με τον Γεωργουδάκη και στο 69΄ με τον Βλάχο, που όμως δε στάθηκαν αρκετά να δώσουν την πρόκριση στην Παλλήνη. Η Μαρκο κατάφερε διαχειριζόμενη το σκορ να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Διαιτητής του αγώνα Μανιώτης, με βοηθούς τους Γκόντα και Κουλοχέρη.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χαντές) Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Αρκούδας, Ανδρίκος, Κολοτούρος (67΄Πούλιος), Μαλάι (46΄Κούνας), Σταύρου, Βλάχος, Ματσάδες, Μουστόγιαννης (63΄Γεωργουδάκης), Μπίτιλης (62΄Καλιαμπάκας)



ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας) Κύρκος, Γκριμέκης (46΄Σιδέρης), Δημητρακόπουλος, Διακρούσης, Πάντου, Κοσμάς, Δημογιάννης, Μάτι (70΄Μερκούρης), Γκαβασιάδης (46΄Γκούτσε), Σαντριά (64΄ Λάππας), Μασκλαβάνος

Α.Π
Επιμέλεια Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photos Argiris


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου