Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΙΔΗ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ






Στην κρίσιμη σημερινή ημέρα για το Κύπελλο οι Ραφηνιώτες δήλωσαν βροντερό παρόν, στην αναμέτρηση που θα έκρινε ποιος θα πήγαινε στον τελικό πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση στο τακτικό κομμάτι κι ο Χαρακτίδης έδωσε την αποφασιστικής σημασίας νίκη πρόκριση στην ομάδα του με τρία προσωπικά του γκολ. Η Θύελλα επιβλήθηκε με 2-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα και με 4-3 στα πέναλτι, στον ημιτελικό αγώνα και πλέον βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση του Κυπέλλου. 

Οι ραφηνιώτες είχαν υποδειγματική πειθαρχία, δεν ανέβασαν ποτέ υψηλές ταχύτητες γιατί δεν ήταν διατεθειμένοι να ρισκάρουν. Το μυαλό τους ήταν στο κρίσιμο Κυριακάτικο αγώνα για το πρωτάθλημα. Οι Καλυβιώτες κέρδισαν τον σεβασμό όλης της Ανατολικής Αττικής, αξιόμαχο σύνολο, ανταγωνιστική ομάδα με πλάνο αγωνιστικό, με αλληλοκαλύψεις και Γερμανική πειθαρχία. Μπράβο στα Καλύβια που κατάθεσαν ψυχή και με ηρωισμό αντιμετώπισαν μια πιο έμπειρη και ανώτερης κατηγορίας ομάδα. 

Την κοίταξαν στα μάτια και το πάλεψαν έως τέλους σαν ίσος προς ίσο. Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα κέρδισε με το σπαθί της την διάκριση και την παραδοχή όλων. Ο κόσμος σήμερα έζησε μια πραγματική μάχη, που την σφράγισε με την άριστη διαιτησία της η Ελένη Αντωνίου.




Τα γκολ, στο 3΄ ο Χαρακτίδης με κεφαλιά το 0-1 από κόρνερ του Ζέκιου, στο 12΄ το 0-2 πάλι ο Χαρακτίδης με διαγώνιο πλασέ αφού εκμεταλλεύτηκε το αμυντικό λάθος της ομάδας των Καλυβίων, στο 29΄ μείωσε ο Πασχάλι με υποδειγματικό πλασέ σε 1-2 σκορ που ήταν το αποτέλεσμα του σημερινού ημιτελικού. Στην παράταση δεν άλλαξε το σκορ και οδηγηθήκαμε στη διαδικασία των πέναλτι με πρώτα τα Καλύβια. Ο Χαρίσης έκανε το 1-0, ο Δημητρίου ισοφάρισε σε 1-1, ο Σερμπενιάδης αστόχησε, όπως και ο Γεραγοτέλης αστόχησε για την Θύελλα, ο Μπότης έκανε το 2-1 για τα Καλύβια, ισοφάρισε ο Αράπης σε 2-2, ο Οικονομίδης Α. αστόχησε η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, ο Καραπάνος έκανε το 2-3 για την Θύελλα, ανταπέδωσε ο Ντούνης 3-3 κι ο Χαρακτίδης έκανε το τελικό 3-4.

Διαιτητής του αγώνα Αντωνίου Ελ., με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Καραθανάση.
Ευχαριστούμε τον παρατηρητή αγώνα Γιάννη Χασιώτη για τη διευκόλυνση στο έργο μας.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΚΑΛΥΒΙΑ (Χριστοφιλέας) Ντάλλας, Καραγιάννης (66΄ Χριστόπουλος), Πασχάλι, Ντούνης, Κετέογλου, Ντίνος, Χαρίσης, Οικονομίδης Α., Μπότης (119΄Σερμπενιάδης), Κάιδος (74΄Οικονομίδης Δ.), Αναστόπουλος (98΄ Μπρόνσι)



ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ηλιόπουλος) Κατσικάτσος, Ντόσκας, Παπαδόπουλος, Σαντίκου (93΄Μέγας, 119΄ Καραπάνος), Σουλτανίδης, Γεραγοτέλης, Χαρακτίδης, Αράπης, Μπουτάκης (75΄ Παπατσαράκης), Δημητρίου, Ζέκιο


ΕΙΠΑΝ



ΣΤΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ «ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ»




«Η ψυχή των παιδιών σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό. Εμάς το μυαλό μας πλέον κατά εκατόν δέκα τοις εκατό είναι στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανθηραϊκό που είναι ματς κατηγορίας».






ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ «ΓΡΑΨΑΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ»




«Δεν χάθηκε η πρόκριση στο ματς, χάθηκε στα πέναλτι. Εκεί βασιλεύει η τύχη και η ηρεμία. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τη  μαχητικότητα των παιδιών και τη θέληση τους να οδηγήσουν την ομάδα ένα βήμα πριν τον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση του και θεωρώ πως διαπίστωσαν ότι τα παιδιά τα έδωσαν όλα».



Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου