Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018

ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ


Επτά στροφές πριν από το τέρμα και η Παλλήνη είναι στο +7 από τη Βάρη, που συνεχίζει να την καταδιώκει και παραμένει για 23 αγωνιστικές αήττητη. Μαρκο και Γλυκά Νερά υποχώρησαν καθώς έχασαν και πιθανόν να έμειναν εκτός τροχιάς ανόδου.ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΤΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙΔημιουργήθηκε ένας όμιλος κατά 60-70% αδιάφοροι βαθμολογικά χωρισμένοι σε δύο ενότητες. Άνοιξη-Κεραυνός-Μπογιάτι και Καλύβια-Νικολακάκης-Παθιακάκης-Μάχη δεύτερη ενότητα. Από εκεί και κάτω η σφαγή του Δράμαλη Βούλα-Θησέας-Ατλαντίς τριπλέτα φωτιά. Λαυρεωτική και Κορωπί παλεύουν ακόμα για την κατηγορία.

Η επόμενη 24η αγωνιστική θα καθαρίσει το τοπίο. Έχουμε τα ματς Θησέας-Βούλα και Ατλαντίδα-Μαρκο και το ντέρμπι Παλλήνη-Βάρη.  Μπήκαν 13 γκολ και είχαμε 4 άσσους, 3 διπλά κι 1 χι.ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑΟμάδα με τη Καλύτερη επίθεση, Παλλήνη 47 γκολ υπέρ

Ομάδα με τη χειρότερη επίθεση, Κορωπί 9 γκολ υπέρ

Ομάδα με τη καλύτερη άμυνα, Αστέρας Βάρης 10 γκολ κατά

Ομάδα με τη χειρότερη άμυνα, Κορωπί 60 κατά

Ομάδα με τις περισσότερες νίκες,  Παλλήνη 18 νίκες

Ομάδα με τις λιγότερες νίκες, Κορωπί 1 νίκη

Ομάδα λιγότερες ήττα, Βάρη καμία ήττα

Ομάδα με τις περισσότερες ήττες, Κορωπί 19 ήττες

Ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες, Καλύβια 11 ισοπαλίεςΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ
Ζουρούδης Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου 15 γκολ               Γκαβασιάδης Μαρκο 10 γκολ


Αρουέλ Κεραυνός Κερατέας 13 γκολ                               Σιούτης Ατλαντίς 10 γκολ


Χίσο Γλυκά Νερά 13 γκολ                                                ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ 2.070΄Τασσόπουλος Θησέας

Μανουσάκης Άνοιξη

Παππάς Μάχη Μαραθώνα

Βούσουλας Μάχη Μαραθώνα
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΒΛΑΣΗΣ ΧΑΤΖΗΝΑΣΤΑΣΙΟΥ "ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ""Τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το Πάσχα που θα δώσουμε, είναι όλη η κατηγορία. Εκεί επικεντρωνόμαστε για να πετύχουμε το ποθούμενο. Πρώτο παιχνίδι για εμάς, αυτό με τη Βούλα στη Νέα Μάκρη. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων".
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ "ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ"

"Ήταν μια σημαντική και ουσιαστική νίκη επί ενός μεγάλου και άξιου αντιπάλου. Αυτή η νίκη λειτουργεί ως ψυχολογική ντόπα για τη ρεβάνς Κυπέλλου που έχουμε την Τετάρτη. Πέρα από το τρίποντο και όλη η αγωνιστική εικόνα μας, κυμάνθηκε σε υψηλά στάνταρ".


ΘΑΛΗΣ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ "ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ, Η ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ"
"Στην αρχή της σεζόν ποιος μπορούσε να φανταστεί και να πει ότι η Άνοιξη θα πιάσει πεντάδα, κι όμως είναι αληθινό. Με μικρό μπάτζετ, αλλά με τα παιδιά να βγάζουν φωτιά βρισκόμαστε άξια στη θέση του βαθμολογικού πίνακα που γράφει νούμερο 5. Τώρα θα το ευχαριστηθούμε περισσότερο και θα κοιτάξουμε να διατηρήσουμε αυτή τη θέση".Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photo ArgirisΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου