Τρίτη 24 Απριλίου 2018

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ


Πρωταθλήτρια η Παλλήνη. Σώθηκαν όλοι οι νεοφώτιστοι.






Μια στροφή πριν την αυλαία και η κατάσταση ξεκαθάρισε. Η Παλλήνη πρωταθλήτρια και πλέον...μας αφήνει για την Γ΄ Εθνική.

Στην ουρά Κορωπί, Λαύριο και Ατλαντίς αποχαιρετούν την κατηγορία. Τώρα πλέον μένει να δούμε ποιος θα πάρει τη 2η θέση.

Τα ματς Γλυκά Νερά vs Κεραυνός Κερατέας, Βάρη vs Άνοιξη και Μαρκο vs Βούλα που διεξάγονται την τελευταία αγωνιστική, θα βγάλουν τον δεύτερο.

Στην  29η αγωνιστική είχαμε 4 διπλά, 3 άσσους κι 1 χι. Μπήκαν 23 γκολ. Σκορ της ημέρας Κορωπί-Γλυκά Νερά 0-6. 



ΔΗΛΩΣΕΙΣ:




ΒΛΑΣΗΣ ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ "ΣΩΘΗΚΑΜΕ, ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ"






"Τέλος καλό, όλα καλά. Σώσαμε την κατηγορία στην οποία είχαμε κληθεί να συμμετάσχουμε ως τέταρτοι. Ως νεοφώτιστοι λοιπόν ο στόχος μας ήταν να σωθούμε και το καταφέραμε. Τα παιδιά έδωσαν μάχες έως τέλους. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές και η διοίκηση που ήταν στο πλευρό μας κρατώντας ψύχραιμη στάση. Σε αυτούς αξίζουν τα εύσημα".






ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ "ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΟΧΟ".





"Εμείς παίζουμε έχοντας ως στόχο μέσα από το πρωτάθλημα να δουλεύουμε τον σύλλογο σε βάθος, δίνοντας προτεραιότητα στα σπλάχνα μας. Αυτός θεωρώ ότι είναι κι ορισμός του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Στην ανδρική ομάδα μέλημα μας είναι η δημιουργία κορμού από τα δικά μας παιδιά, που πονούν και ματώνουν για την ομάδα. Πάντα όμως με την προσθήκη τριών-τεσσάρων έμπειρων και ποιοτικών παικτών που θα σηκώσουν το βάρος και τραβήξουν το αμάξωμα. Κοντά σε αυτούς μαθητεύουν και οι μικροί μας. Σωθήκαμε, αλλά για αυτό ήμασταν σίγουροι ότι θα συνέβαινε. Κάνουμε δουλειά συστηματική και επιμελημένη. Έχουμε διοίκηση συνεπέστατη, ψύχραιμη και υπομονετική. Αυτό θα έλεγα ότι είναι το μυστικό μας".

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photo Argiris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου