Τρίτη 24 Απριλίου 2018

ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ ΚΕΡΑΤΕΑΣ








Τα τμήματα του Στίβου του Γ.Σ Κερατέας και μία ακόμα Κυριακή, έλαβαν μέρος σε αγώνες και οι αθλητές και οι αθλήτριες σημείωσαν διακρίσεις.


Το αναπτυξιακό τμήμα έλαβε μέρος στα ιστορικά "ΣΚΙΑΔΕΙΑ" στην Παιανία. Στον αγώνα συμμετείχαν εικοσιένα αθλητές και αθλήτριες του Γ.Σ Κερατέας  και η Βασιλική Γκέκα κατετάγη πρώτη στην κατηγορία, όπως επίσης και η Σαούντ Μιχαέλα δεύτερη στον δικό της αγώνα.





Όλοι οι αθλητές του Γ. Σ Κερατέας "πλασαρίστηκαν" στις πρώτες δεκάδες από τις κούρσες που αγωνίστηκαν.
Η προπονήτρια των τμημάτων ανάπτυξης του Γ. Σ Κερατέας κα Μώρογλου Μαρία, δήλωσε.
"Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται έχει ήδη χάσει".
                                                                                                                        Μπέρτολτ Μπεχτ


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με μεγάλη επιτυχία, οι αθλητές των αναπτυξιακών τμημάτων Στίβου Κερατέας-Λαυρίου του Γ. Σ Κερατέας, έλαβαν μέρος στα "ΣΚΙΑΔΕΙΑ". Για μία ακόμη φορά οι μικροί αθλητές  απέδειξαν ότι δεν υπάρχουν ότι δεν υπάρχουν "αντίπαλοι", αλλά "νικητής" είναι αυτός που σε κάθε ξεπερνάει τον εαυτό του και τις δυνάμεις του. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναφερθεί ότι οι αθλητές του Γ.Σ Κερατέας, ήταν στην πρώτη δεκάδα κάθε αγωνίσματος.





Στα 700μ. Ε/ΣΤ Δημοτικού η Σαούντ Μιχαέλα έλαβε την δεύτερη θέση.
Στα 350μ. Α/Β Δημοτικού η Γκέκα Βασιλική έλαβε την πρώτη θέση.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά! Η αθλητική οικογένεια του Γ. Σ Κερατέας ευχαριστεί τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.

Το αγωνιστικό τμήμα έλαβε μέρος στους Διασυλλογικούς αγώνες που διοργάνωσε ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ στο Σχηματάρι. Εκεί, ο Παπατριανταφύλλου Δημήτρης έπιασε το όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με χρόνο 9.71 στους παμπαίδες. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι: Κωνσταντίνου Παναγιώτης (9ος) και Ζουπανιώτης Κωνσταντίνος (12ος) ανάμεσα σε σαραντατέσσερις αγωνιζόμενους.

Η Μαρία Καπέλα έκανε άλμα στα 4.16μ.

Ο κ. Λαμπράκης Μανώλης (προπονητής), δήλωσε την απόλυτη ικανοποίηση του για την πρόοδο και τη βελτίωση των αθλητών.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γ.Σ ΚΕΡΑΤΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου