Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 2-2 (0-1)






Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι με σκορ 2-2 στα Καλύβια ανάμεσα στον τοπικό ΠΑΟ και τον Θησέα Ν. Μάκρης. Ο Θησέας ευτύχησε να προηγηθεί στο 13΄ με στημένο. Εκτέλεσε φάουλ ο Οικονόμου από πλάγια δεξιά όπως επιτείθετο ο Θησέας, βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Μουρούτη η κεφαλιά του οποίου κατέληξε στα δίχτυα. Στο 60΄ πάλι με στημένο ο Θησέας, αυτή τη φορά με απευθείας φάουλ του Μουλάκη, η μπάλα πέρασε από το τείχος χαμηλά και κατέληξε στην αριστερή γωνία του Αφουξενίδη. Η απάντηση για τα Καλύβια ήρθε στο 78΄ με το Χριστόπουλο Σ., όπου σε διώξιμο της μπάλας με γροθιές του Κατσούλα, η μπάλα βρήκε στο σώμα του και κατέληξε στα δίχτυα του Θησέα.

Στο 85΄ σε μία οργανωμένη φάση ο Σιδέρης με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια, γράφοντας το 2-2. Στο επόμενο λεπτό στο 86΄ ο Δογάνης πλάσαρε τον Κατσιούλη, αλλά έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Γεωργιάδης σώζοντας την ομάδα του από τη διεγραφόμενη ήττα.


Διαιτητής του αγώνα Τριγάζης, με βοηθούς τους Κάλλη και Κουλοχέρη.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Δαγγούλης) Αφουξενίδης, Χάιδος (58΄ Πασχάλι), Σιδέρης, Χριστόπουλος Φ., Καραγιάννης, Δογάνι, Μήτρος (46΄ Χριστόπουλος Σ.), Ντούνης, Αλμπέρτ (70΄ Κοτσίου), Άλντο, Αναστόπουλος



ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Χατζηαναστασίου) Κατσιούλης, Μιναδάκης (55΄ Αθανασόπουλος), Οικονόμου, Τασσόπουλος, Μουρούτης, Τσατσούλας, Τσέλιου (55΄ Γεωργιάδης), Κατσούγκρης, Ζιάγκος (87΄ Μέγας), Μουλάκης, Πράπας (75΄ Γεωργόπουλος)


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου