Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

ΜΑΡΚΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 3-0 (1-0)






Σε ένα κομβικό παιχνίδι για τη Μαρκο σήμερα, μίλησε η ποιότητα των παικτών της και η θέληση που είχε για να πάρει αυτό το πολύτιμο τρίποντο απέναντι σε μια ομάδα ποιοτική και φαβορί για την άνοδο. Μετά τα πρώτα δεκαπέντε αναγνωριστικά λεπτά, κάτι που είναι σύνηθες φαινόμενο στα ντέρμπι, η Μαρκο πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 19΄, ο Ζαραδούκας έκανε το 1-0, στο 53΄ ο Σόφης με κεφαλιά διπλασίασε το σκορ και το τελικό 3-0 με ένα γκολ αλα σούπερ λιγκ ανάποδο ψαλίδι του Πόποβιτς στο 63΄ η γηπεδούχος πήρε μια πολύτιμη νίκη επί ενός σημαντικού αντιπάλου.





 Να σημειωθεί ότι στο πρώτο και δεύτερο μέρος, ο γκολκίπερ Σαμαράς έβγαλε δύο τετ α τετ του Πόποβιτς. Οι φίλαθλοι θα θυμούνται για πολλά χρόνια το γκολ του Πόποβιτς, ο οποίος έδειξε την ποιότητα του κι ήταν το εκτελεστής του αγώνα με κινητήριο μοχλό τον Ζαραδούκα για τη Μαρκο.


Διαιτητής του αγώνα Φωστέρης, με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ και Βιτσεντζάτο.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας) Κύρκος, Γκριμέκης (78΄ Νταή), Μανώλιας, Σόφης, Λαλάι, Τζιβίλογλου, Δημογιάννης, Πόποβιτς (75΄ Καλιαμπάκας), Πλιάγκας (60΄ Δημητρακόπουλος), Βαζέχα (88΄ Μπραχήμας), Ζαραδούκας




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ (Χριστοφιλέας) Σαμαράς, Χαρίσης (58΄ Μπότης), Τσέπας, Μπουσάι, Κόσι, Χατζής (40΄ Παντελής), Αρκουμάνης, Αλημπάς, Λύγκος, Ράμα, Καλτσάς (75΄ Γιουβανέλης)


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photos Argiris Poulakis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου