Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ







Στην καθιερωμένη μας συνέντευξη ενός λεπτού, σήμερα φιλοξενούμε τον πρόεδρο του Μαύρου Αετού Πολυδενδρίου Κώστα Παπαγιαννόπουλο.

Με το πόδι στο γκάζι είναι ο Μαύρος Αετός στο πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας. Έχει τέσσερα στα τέσσερα και τέρματα 9-2 και είναι μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα. Παράλληλα είναι στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Με αφορμή αυτή την αγωνιστική εικόνα, πλησιάσαμε τον πρόεδρο της ομάδας.



-Πρόεδρε γιατί δεν ξέρουμε τον Μαύρο Αετό;


Δεν έχουμε βγάλει εξωστρέφεια, μας αρέσει η αθόρυβη και ουσιαστική δουλειά η οποία παράγει θετικά αποτελέσματα και να που σας τράβηξε την προσοχή. Ο Μαύρος Αετός είναι η αθλητική δραστηριότητα του Πολυδενδρίου. Ενός χωριού που προσπαθεί να δίνει το παρών και όχι μόνο στα αθλητικά δρώμενα της Ανατολικής Αττικής. 



-Αγωνιστικά πάτε πολύ καλά.



Πράγματι, ξεκινήσαμε πολύ καλά και αναμένεται και ανάλογη συνέχεια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κυνηγάμε την άνοδο. Γνωρίζουμε εκ πείρας ότι η β΄ είναι άλλη κατηγορία με περισσότερες δυσκολίες. 


-Αν έρθει όμως;



Δεν θα πούμε όχι. Δεν είναι όμως αυτοσκοπός η άνοδος για εμάς. Μας ενδιαφέρει πρωτίστως η πρόοδος της ομάδας. Να γίνει πιο ανταγωνιστική, να μάθουμε, να δέσουμε, να το πιστέψουμε κι όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.



-Παράλληλα είστε και στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου.



Την προσεχή Τετάρτη 24 Οκτωβρίου παίζουμε με τον Ολυμπιακό Λαυρίου στο Λαύριο. Πιστεύω ότι είναι στις δυνατότητες μας να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα ήθελα να πω ότι η δουλειά που κάνει ο προπονητής μου Γ. Διαμαντόπουλος είναι σε βάθος και τα παιδιά ανταποκρίνονται πλήρως. Απώτερος σκοπός μας, είναι ο Μαύρος Αετός να αποβεί μία ποδοσφαιρική δύναμη που θα έλκει τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής. Θα προσπαθήσουμε να καμαρώνει το Πολυδένδρι για την ομάδα που έχει και το εκπροσωπεί.


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου