Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ








ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ VS ΩΡΩΠΟΣ




Η Βουλιαγμένη έχει στο ενεργητικό της σε τέσσερις αγώνες μία ισοπαλία κατ΄ επέκταση και έναν βαθμό. Προς το παρόν δεν έχει δείξει τη δυναμική της ίσως γιατί δεν έχει βρει ακόμα τα βήματα της. Στο σημερινό παιχνίδι στο ουδέτερο της Βάρης καλείται να αντιμετωπίσει τον τρίτο βαθμολογικά Ωρωπό χωρίς να έχει στην αποστολή της τον τιμωρημένο Mradi. Αντίθετα ο Ωρωπός έχει φορτσάρει για τα καλά, είναι αήττητος με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες έχοντας κάνει συγκομιδή οκτώ βαθμών. Ίσως κρατήσει τις δυνάμεις του για την Τετάρτη που τον περιμένει ένας δύσκολος αγώνας με την Βάρη για το Κύπελλο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Κουτζιακουτζίδη και ώρα 16:00.





ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΑΤΛΑΝΤΙΣ




Αν και νεοφώτιστος στη Β΄ κατηγορία, ο Εθνικός έχει καταφέρει να είναι αήττητος στην πρώτη τετράδα με επτά βαθμούς. Δεμένη ομάδα που ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα, ενώ ο τεχνικός της ήδη μετράει τρία χρόνια στον σύλλογο, αρά γνωρίζει καλά αδυναμίες και δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του, προνόμιο για το σωστό ανακάτεμα της τράπουλας. Για αυτή την αγωνιστική θα μείνει εκτός δεκαοκτάδας ο τιμωρημένος Αθανασόπουλος. Η Ατλαντίδα έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της. Μία καλή ομάδα που μπορεί να χτυπήσει στα ίσια το παιχνίδι και να πάρει βαθμό. Άλλωστε βαθμολογικά απέχει μόνο δύο βαθμούς από τον αντίπαλο της.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Μάκρης, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Τζαφόλια Β. και ώρα 16:00.




ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ VS ΚΟΡΩΠΙ




Η Δροσιά δεν έχει προς το παρόν πάρει καμία νίκη, ενώ δείχνει να το "έχει" με τις ισοπαλίες. Σε τέσσερις αγώνες μετράει τρία ισόπαλα αποτελέσματα. Διασταυρώνει τα ξίφη της με το Κορωπί, χωρίς να έχει στο ενεργητικό της τον τιμωρημένο Μηλιώτη. Από την άλλη το Κορωπί που αγωνίζεται φέτος στην β΄ κατηγορία, είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα ενώ δείχνει ότι οι βλέψεις του είναι για πιο ψηλά.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Δροσιάς, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Κουλοχέρη, Γουργιώτη και ώρα 16:00.




ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ VS ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ




Ο Αετός έχει μόλις μία νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές και βρίσκεται στην ενδέκατη θέση. Ακόμα δεν έχουν έρθει τα αποτελέσματα για το συγκρότημα του Κώστα Τσίχλη, αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή. Ο Σαρωνικός μοιράζεται την πρώτη θέση με το Κρυονέρι, αήττητος με δέκα βαθμούς και με μεγάλα σκορ. Μία πολύ καλή και δεμένη ομάδα με ικανό τεχνικό και "βαριά" ονόματα για την Β΄ κατηγορία.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ραφήνας, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Ντόστη, Μετακίδη και ώρα 16:00.




ΣΤΑΜΑΤΑ VS ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ




Η Σταμάτα ακόμα δεν έχει πάρει νίκη, ενώ μετρά τρεις ισοπαλίες με ισάξιους βαθμούς. Σήμερα αντιμετωπίζει τον Πρωτέα στο γήπεδο της, έναν αντάξιο βαθμολογικά αντίπαλο, ενώ έχει στο μυαλό της και το παιχνίδι της Τετάρτης για το Κύπελλο με τον Αχιλλέα. Ο Πρωτέας κι εκείνος δεν έχει πάρει τρίποντο και βρίσκεται στην δέκατη τέταρτη θέση με δύο βαθμούς, Μία καλή ομάδα που ακόμα δεν έχει έρθει για αυτήν το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Ίσως και αυτή την αγωνιστική υπερτερήσει η ισοπαλία.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Καρρά και βοηθούς τους Αλεξοπούλου, Βαβουράκη Σ. και ώρα 16:00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου