Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







Στη χθεσινή 4η αγωνιστική είχαμε 17 γκολ, 4 άσσους, δύο διπλά και δύο χι. Ημέρα των γηπεδούχων λοιπόν. Σκορ της ημέρας το 2-3 και το 3-2 στα ματς Παθιακάκης-Βούλα και Θησέας-Παιανία.


Ανάκαμψη της Τριλγίας που έκανε την πρώτη της νίκη επί των Καλυβίων. Ισόπαλα τα δύο ντέρμπι Βάρη-Μαρκο, Αχιλλέας-Μπογιάτι με λευκές ισοπαλίες.


Συνεχίζει η Άνοιξη τα αρνητικά αποτελέσματα, δεύτερο εντός έδρας ματς χαμένο για αυτήν. Σημαντικά τα διπλά που έχουν που έφεραν η Βούλα και τα Γλυκά Νερά. 


Ανοδική  πορεία του Θησέα που παραμένει αήττητος και μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα. Εντός έδρας η Βάρη δεν έχε γευτεί νίκη (δύο ισοπαλίες).


Χωρίς νίκη Κερατέα-Καλύβια

Περισσότερες νίκες Θησέας 3 νίκες

Περισσότερες ήττες Κερατέα-Παθιακάκης-Άνοιξη 3 ήττες

Περισσότερες ισοπαλίες Βάρη-Μαρκο-Λαύριοο-Καλύβια 2 ισοπαλίες

Καλύτερη επίθεση Θησέας-Παθιακάκης με 8 γκολ υπέρ

Χειρότερη επίθεση Βάρη-Νικολακάκης-Άνοιξη-Λαύριο-Κεραυνός 3 γκολ υπέρ

Καλύτερη άμυνα Βάρη με 1 γκολ κατά

Χειρότερη άμυνα Τριγλία με 11 γκολ κατά

Καλύτερος συντελεστής τερμάτων Μαρκο 6-2= +4

Χειρότερος συντελεστής τερμάτων Καλύβια 4-9= -5


Επόμενο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου-Αστέρας Βάρης



ΔΗΛΩΣΕΙΣ:




ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (Γ. Αρχηγός Γλ. Νερών) "ΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ"





"Ήταν ένα διπλό σημαντικό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Άνοιξη. Η νίκη μας έχει δύο παραμέτρους. Πρώτον, βαθμούς πολύτιμους για τη συγκομιδή μας και δεύτερον  ψυχολογική ανάταση για τη συνέχεια που είναι απαραίτητη. Αυτά κρατάμε και από Δευτέρα ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι".






ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΓΚΟΥΖΙΩΤΗΣ (μέλος ΔΣ. Άρης Βούλας) "ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ"





"Τεράστιας σημασίας διπλό για μας που σφραγίστηκε από μεγάλη εμφάνιση. Πήραμε τρίποντο με ανατροπή από μία πολύ καλή ομάδα. Βλέπω όμως ματς με το ματς γινόμαστε καλύτεροι. Υπάρχει πρόοδος και αυτό με ευχαριστεί, αλλά και πιστοποιεί την καλή δουλειά σε βάθος του προπονητή Τασσιόπουλου".






ΑΛΕΚΟΣ ΣΙΔΗΡΑΣ "ΕΥΓΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ"





"Δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Νικολακάκης, με πολύ καλό προπονητή. Πήραμε  μία νίκη που μας δίνει βαθμούς πολύτιμους για την άθροιση μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά που πήραν θετικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε"




ΝΙΚΟΣ ΖΑΓΟΥΡΗΣ "ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ"




"Το θέλαμε περισσότερο εμείς το θετικό αποτέλεσμα. Πετύχαμε μία ιστορική νίκη επί ενός δυνατού και ιστορικού συλλόγου. Έχουμε καλή ομάδα με παιδιά του τόπου μας. Η σημερινή μας νίκη ήταν νίκη ψυχολογίας που θα μας δώσει ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια".






ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ                                        ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ







"Τη δικαιούται τη νίκη ο Παλλαυρεωτικός. Είχε ένα δυνατό πρώτο δεκαπεντάλεπτο, το οποίο καρποφόρησε με γκολ μόλις στο 6΄ , ισορρόπησε για λίγο το παιχνίδι ο Κεραυνός και εκμεταλλευόμενος ένα αμυντικό λάθος κατάφερε κι έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Αντέδρασε στη συνέχεια ο γηπεδούχος που όμως δεν ευτύχησε να καρποφορήσει η υπεροχή του.

Στο δεύτερο μέρος ο Παλλαυρεωτικός πιο ζωντανός, προσπαθούσε να πετύχει ένα γκολ. Η κούραση του Κεραυνού από τον αγώνα της Τετάρτης ίσως τον επηρέασε. Δύο ατομικές προσπάθειες του Στάμου προσέκρουσαν πάνω στον εξαιρετικό γκολκίπερ του Λαυρίου. Ώσπου ήρθε το γκολ για το Λαύριο από στημένη φάση. MVP για μένα από τον Κεραυνό Γκαβασιάδης και Τσίκλος και από το Λαύριο Καραγιάννης και Πώχος".



Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmailcom
Φωτογραφία Αργύρης Πουλάκης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου