Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕ ΓΕΡΑΚΑ


Ασχολούμαι τα τελευταία πέντε χρόνια με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και αρχή μου ήταν με το να μην γίνομαι γραφικός!! Και να διαμαρτύρομαι για τις αποφάσεις ορισμού διαιτητών από τους παράγοντες της Ένωσης και την συμπεριφορά των διαιτητών στους αγώνες της ομάδας μου. Όμως πλέον το ποτήρι ξεχείλισε, δεν πάει άλλο με τους τους απίθανους και τους άσχετους που διευθύνουν αγώνες. Έχουν γίνει πλειοψηφία. Δεν σέβονται τον κόπο και τα χρήματα που δίνουμε σαν ομάδα, δεν σέβονται τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι ερασιτέχνες κάνουν αυτό που αγαπούν. Για να παίξουμε μπάλα δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από το αυτονόητο που είναι το 50-50 από τους διαιτητές στους αγώνες της ομάδας μας.
Δυστυχώς με την κακή ποιότητα διαιτησίας που υπάρχει, τα πράγματα δείχνουν ότι θα χειροτερέψουν και είναι κρίμα να θρηνήσουμε κάποιο θύμα εξ αιτίας της ανικανότητας τους.

Υπόμνημα 1 για όλα τα παραπάνω υπάρχουν βίντεο της ομάδας μας που τα δείχνουν.
Υπόμνημα 2 θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μου, που παρόλο στον χθεσινό αγώνα έμεινε από τριάντα με δέκα παίκτες (αποβολή του παίκτη μας Καρποντίνη ο οποίος δέχτηκε δεύτερη κόκκινη σε τέσσερις αγώνες της ομάδας μας, ο παίκτης που έχει παίξει ακόμη και στη Β΄ Εθνική κατηγορία και δεν έχει πάρει κόκκινη κάρτα, προφανώς γιατί οι διαιτητές της Β΄ Εθνικής είναι κακοί; Η γιατί με την συμπεριφορά τους και τις αποφάσεις τους δεν τον εκνεύριζαν;) Παίξαμε την μπάλα μας, είχαμε πέντε-έξι ευκαιρίες για γκολ ενώ δεν απειληθήκαμε καθόλου.

Μπράβο στα παιδιά μου, συνεχίστε τη καλή δουλειά που κάνετε και πλέον πρέπει να νικάτε εκτός από την αντίπαλη ομάδα και την διαιτησία!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΕ ΓΕΡΑΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου