Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ








ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ VS ΓΕΡΑΚΑΣ




Η Λαυρεωτική βρίσκεται στην όγδοη θέση με πέντε βαθμούς κι έχει πάρει όλα τα αποτελέσματα. Μία ομάδα που κράτησε από πέρσι τους περισσότερους παίκτες της κάνοντας ελάχιστες προσθήκες. Πιστεύει λοιπόν στα παιδιά της και προσπαθεί να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Ο Γέρακας που έχει φέτος υψηλές βλέψεις, έχει κι εκείνος πέντε βαθμούς και βρίσκεται μία θέση πάνω από τον σημερινό του αντίπαλο. Δεμένο σύνολο με ικανό προπονητή, που ακόμα δεν έχει δείξει την πραγματική δυναμικότητα του. Απών ο τιμωρημένος Καρποντίνης.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Σοφιά, Κακάνη και ώρα 16:00.




Α.Ο ΑΥΛΩΝ VS Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ




Δύσκολη η χρονιά για την ομάδα του Αυλώνα. Σε τρία παιχνίδια έχει γευτεί μόνο την ήττα, ενώ στην προηγούμενη τέταρτη αγωνιστική με αντίπαλο το Κορωπί δεν κατέβηκε καν, με αποτέλεσμα να βρίσκεται με μείον τρεις βαθμούς και τελευταίος στην κατάταξη. Εν αναμονή των εξελίξεων. Αντίθετα η Αρτέμιδα προέρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη επί του Εθνικού και με νέο προπονητή. Ανανέωση και καλό ηθικό για την ομάδα της Λούτσας που βρίσκεται στην δέκατη θέση με τέσσερις βαθμούς.  Απών για αυτή την αγωνιστική ο τιμωρημένος Cuka.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αυλώνα, με διαιτητή τον Οικονόμου και βοηθούς τους Κωστάκη, Ζήσιο και ώρα 16:00.




ΚΡΥΟΝΕΡΙ VS ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ




Το Κρυονέρι πρώτο και αυτό μαζί με τον Σαρωνικό. Έχει δέκα βαθμούς και είναι αήττητο. Δυνατή ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα, δείχνει ότι φέτος θέλει πολύ να ανέβει ξανά στην Α΄ κατηγορία. Έχει να αντιμετωπίσει τον όχι και πολύ μακριά βαθμολογικά Κάλαμο, ενώ την Τετάρτη παίζει για το Κύπελλο με τον σύλλογο της Βούλας. Δύσκολες οι δύο μέρες για το Κρυονέρι. Ο Αμφιάραος είναι έκτος με επτά βαθμούς κι έχει όλα τα αποτελέσματα. Καλή ομάδα, στρωτό σύνολο που κοιτάει στα ίσια τον αντίπαλο. Έχει σήμερα  αντίπαλο τον πρωτοπόρο και την Τετάρτη θα φιλοξενήσει τον πρωτοπόρο της Α΄ κατηγορίας για το Κύπελλο. Δύσκολο πρόγραμμα και για τον Κάλαμο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κρυονερίου, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Γκούβα, Πολίτη και ώρα 16:00.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου