Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ VS ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ



Τρίτο εντός έδρας παιχνίδι για την Παιανία. Στα δύο προηγούμενα δεν έχει γευτεί νίκη. Μία ισοπαλία και μία ήττα. Έχει βάλει δύο γκολ κι έχει δεχτεί τρία γκολ. Είναι με τέσσερις βαθμούς και πρέπει σήμερα να ζητήσει τη νίκη. Η Τριγλία παίζει το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι της και δεν έχει ηττηθεί. Παίζει καλύτερα έξω με σφιχτή άμυνα. Δείχνει ότι ανέκαμψε. Διαθέτει καλό σύνολο. Αναμένεται παιχνίδι κλειστό με την προσοχή στραμμένη στα νώτα και όποιος βάλει γκολ θα πάρει το παιχνίδι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παιανίας, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Τζαφόλια Β., Γουργιώτη και ώρα 16:00.




ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ



Τα Γλυκά Νερά με επτά βαθμούς είναι στην τρίτη θέση και με νίκη παραμένει στα ψηλά σκαλοπάτια. Άρα υπάρχει κίνητρο. Εντός έδρας έχει μία ήττα και μία νίκη. Έχει δεχτεί τρία γκολ κι έχει βάλει δύο γκολ. Η Μάχη έρχεται από νίκη, έχει τους ίδιους βαθμούς και εκτός έδρας έχει μία νίκη και μία ήττα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Γλυκών Νερών, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Χριστόπουλο, Σπίθα και ώρα 16:00.




ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ VS ΑΝΟΙΞΗ



Είναι καιρός να κερδίσει ο Κεραυνός, ο οποίος δεν έχει κερδίσει ακόμη. Εντός έδρας έχει μία ισοπαλία και μία ήττα. Έχει δεχτεί δύο γκολ κι έχει βάλει ένα γκολ. Σφιχτή άμυνα εντός έδρας. Η Άνοιξη ξεκίνησε με νίκη εκτός έδρας, αλλά τις επόμενες τρεις αγωνιστικές δεν έχει πάρει βαθμό. Παιχνίδι που τα πάντα είναι πιθανά.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Κερατέας, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Παπαδιώτη και ώρα 16:00.





ΜΑΡΚΟ VS ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ



Η Μαρκο κάνει πρωταθλητισμό και για αυτήν δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης και μάλιστα όταν παίζει και στο σπίτι της. Το Λαύριο έχει διαφορετικούς στόχους και σήμερα αντιμετωπίζει μια ποιοτική ομάδα. Η εμπειρία του Νίκου Ζαγουρή για το ματς είναι πολύτιμη. Το Λαύριο εκτός έδρας έχει μία ισοπαλία και μία ήττα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαρκόπουλου, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη, Χόικα και ώρα 16:00.




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ VS ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ



Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Δύο ομάδες με τους ίδιους στόχους. Το Μπογιάτι έχει ένα αγώνα εντός έδρας και αυτό νικηφόρο. Οι Πολίτες εκτός έδρας έχουν δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Οι πάγκοι των δύο ομάδων έχουν τον πρώτο λόγο. Κανένα προγνωστικό δεν στέκει.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αγ. Στεφάνου, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Μπουξμπάουμ και ώρα 16:00.





ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ



Ο Άρης εντός έχει μία νίκη και μία ισοπαλία, δεν έχει χάσει. Έχει δεχτεί δύο γκολ κι έχει βάλει τρία γκολ. Προέρχεται από εκτός έδρας νίκη. Ο Αχιλλέας έχει κερδίσει όλα τα εκτός. Έχει βάλει πέντε γκολ κι έχει δεχτεί ένα γκολ. Δεν θα έχει τον τιμωρημένο Θανόπουλο. Ντέρμπι με όλα τα αποτελέσματα πιθανά.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βούλας, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Κουλοχέρη, Πολυχρονιάδη και ώρα 16:00.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου