Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1-1 (0-1)





Παρά το γεγονός ότι ο Κεραυνός καιγόταν και τους τρεις βαθμούς της νίκης, ο Θησέας ήταν αυτός που είχε πιο καθαρό μυαλό. Σε ένα αμυντικό λάθος ο Μπούμπας γύρισε τη μπάλα προς τον τερματοφύλακα Παππά, μπήκε ανάμεσα τους ο έμπειρος Αθανασόπουλος κι έγραψε το 0-1 στο 34΄. Οι γηπεδούχοι τώρα έπρεπε να κυνηγήσουν την ισοφάριση πριν από την ολοκλήρωση του ημιχρόνου. Κάτι που δεν το κατάφεραν.
Στο δεύτερο μέρος ο Κεραυνός ανέβασε  στροφές και κυνηγούσε το γκολ. Οι κόποι του ανταμείφθηκαν στο 60΄ όταν ο Γκαβασιάδης έκανε το 1-1 και λύτρωσε τον Κεραυνό. Με τη λήξη του αγώνα απεβλήθη ο Μούμπας για τους γηπεδούχους με δεύτερη κίτρινη. Στο 90΄ αμφισβητούμενη φάση, ο Κεραυνός ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού.


Διαιτητής του αγώνα Ρεντίφης, με βοηθούς τους Σοφιά και Κουτζιακουτζίδη



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Πετούρης) Παππάς, Μαρμαράς, Λιούμης (80΄ Ζαγουρής), Τσίκλος (88΄ Μεγαγιάννης), Αναγνώστου, Μπούμας, Μαγγανάς, Βαγγέλι Ν., Γκαβασιάδης, Κοντογιάννης, Μάτι (75΄ Βαγγέλι Π.)



ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Χατζηαναστασίου) Κατσιούλης, Γεωργιάδης, Οικονόμου, Τασσόπουλος, Μουρούτης, Κατσούλας, Πράπας (67΄ Ρακιπλάρι), Κατσούγκρης (75΄ Μιναδάκης), Ζιάγκος, Μουλάκης (90΄ Τσέλιος), Αθανασόπουλος (36΄ λ.τ Ευαγγελίου)


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου