Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΝ (Χ)ΑΡΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΑΝΝΑ (1-1)


Ισόπαλο το παιχνίδι ανάμεσα στον Νικολακάκη και τον Παθιακάκη με σκορ 1-1. Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ήταν αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες και οι κινήσεις που έγιναν ήταν για να σπάσει ο ένας τον τσαμπουκά του άλλου. Έτσι, το δεύτερο ημίχρονο ήταν παιχνίδι τακτικής και συστημάτων. Η ομάδα του Μάκη Παπαδόπουλου χτύπησε πρώτη στο 67΄ με τον Μαβίδη να σερβίρει τον Τσαλερίδη και αυτός να γράφει τι 1-0. Μετά από δύο λεπτά (69' ) καρμπόν κίνηση από την ομάδα του Γιάννη Παπασταματίου, ο Κωστένογλου δίνει ασίστ στον Κατσίγιαννη κι αυτός φέρνει το ματς στα ίσια.

Παρτίδα σκακιού η αναμέτρηση στην Αγ. Άννα, κάνω κίνηση και απαντάς με κίνηση. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο από δύο ομάδες ίδιες, που μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.
 Ο αγώνας είχε και την αρνητική του πλευρά, καθώς τραυματίστηκε ο Ξενάκης, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο και του έκαναν δεκαέξι ράμματα.


Διαιτητής του αγώνα Φωστέρης, με βοηθούς τους Κουλοχέρη και Τζαφόλια Β.ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Παπαδόπουλος) Κατσάνος, Χήρας, Νίκας, Βαφειάδης, Μωυσιάδης, Αναγνώστου (71΄ Δαμιανίδης), Λιγκομπόρα, Τσαλερίδης, Καβάσης, Μαβίδης, Μινοσιάν (62΄ Μουκάνης)Γ. ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου) Σπανός, Ξενάκης (22΄ λ.τ  Τσαϊνης), Καψιόχας, Ανδρουτσόπουλος (59΄ Τζάος), Γκάτσιος, Μακαλατζίου (71΄ Μηχαηλίδης), Μπασόλη (46΄ Κωστένογλου),  Κατσιγιάννης, Ανεζύρης, Γεωργαντώνης, Αγγελίνας


Ευχαριστούμε τον συνάδελφο Μπάμπη Πουλούτση για τις πληροφορίες του αγώνα
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου