Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







Α.Ο ΑΥΛΩΝ VS ΩΡΩΠΟΣ



Τοπικό γειτονικό ντέρμπι. Ο Αυλώνας δείχνει σημάδια ανάκαμψης, ξεχρέωσε την ποινή των τριών βαθμών και είναι  αποφασισμένος να παλέψει για την παραμονή του στην κατηγορία. Ο Ωρωπός διαθέτει έμπειρο σύνολο που ξέρει να παίρνει και να διαχειρίζεται αποτελέσματα. Είναι κάτοικος κορυφής και σίγουρα θα επιδιώξει το τρίποντο για να παραμείνει στο ρετιρέ.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αυλώνα, με διαιτητή τον Καρρά και βοηθούς τους Περδίκη, Κωστάκη και ώρα 15:00.



ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΓΕΡΑΚΑΣ




Ο Εθνικός του Ανδρέα Σκουβαρά προέρχεται από αγώνα κυπέλλου και σίγουρα η κούραση και το άγχος της ανάκαμψης θα παίξουν πρωτεύοντα ρόλο. Από την άλλη, η ομάδα του Ευγένη Τσέρτου διαθέτει εμπειρία, αλλά δεν της έχουν έρθει έως τώρα τα αποτελέσματα. Το παιχνίδι αυτό είναι κομβικό και για τους δύο γιατί ένα θετικό αποτέλεσμα θα τονώσει την ψυχολογία τους.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Μάκρης, με διαιτητή τον Κουτρουμάνο και βοηθούς τους Βαβουράκη Σ., Βαβουράκη Α. και ώρα 15:00.




ΚΡΥΟΝΕΡΙ VS ΚΟΡΩΠΙ




Το ντέρμπι της αγωνιστικής από δύο ομάδες με τους ίδιους στόχους, τον πρωταθλητισμό. Στο +3 το Κρυονέρι από τον αντίπαλο του και με πλεονέκτημα έδρας, υποδέχεται το Κορωπί που πηγαίνει να αποσπάσει αποτέλεσμα από τον πρωτοπόρο της κατηγορίας.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κρυονερίου, με διαιτητή τον Βαρσαμίδη και βοηθούς τους Τζαφόλια Β., Χριστόπουλο και ώρα 15:00.



ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ VS ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ




Η Λαυρεωτική υποδέχεται το νεανικό σύνολο του Πρωτέα, το οποίο έως τώρα δεν έχει γευτεί νίκη. Στόχος του το θετικό αποτέλεσμα καθώς γνωρίζει ότι η Λαυρεωτική θέλει το τρίποντο για να αναρριχηθεί βαθμολογικά. Αγώνας γοήτρου για τις δύο ομάδες που έχουν τις ίδιες βλέψεις στο φετινό πρωτάθλημα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαύριου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Οικονόμου και βοηθούς τους Δελατόλα, Πολίτη και ώρα 15:00.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου