Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

ΝΙΚΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ 2-4 (1-2)






Ένα σημαντικό διπλό πήρε σήμερα ο Ωρωπός στη Νέα Μάκρη από τον Αετό Πικερμίου και μάλιστα με ανατροπή. Στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο μπήκαν τρία γκολ που διαμόρφωσαν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα μόλις στο 8΄ ο Αετός άνοιξε το σκορ με τον Καραβατάκη. Η απάντηση του Ωρωπού ήταν άμεση και στο 10΄ ο Εφραιμίδης έφερε το ματς στα ίσια γράφοντας το 1-1. Πέντε λεπτά αργότερα στο 15΄ ο Ωρωπός κέρδισε πέναλτι που το εκτέλεσε εύστοχα ο Τσέλα  κάνοντας το 1-2 πετυχαίνοντας την ολική ανατροπή του σκορ.

 Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 1-3 στο 55΄ πάλι με τον Τσέλα. Στο 60΄ μείωσε ο Αετός με τον Κόλλια σε 2-3 και βάζοντας την ομάδα του στο παιχνίδι. Στο 83΄ όμως με απευθείας χτύπημα φάουλ ο Κανάρης πέτυχε το 2-4 για τον Ωρωπό και διαμόρφωσε το τελικό σκορ του αγώνα.

Να σημειώσουμε ότι ο Τσέλα εφάρμοσε το fairplay ενάντια στο συμφέρον της ομάδας του. Συγκεκριμένα, στο 85΄ σε επιθετική εξέλιξη του Ωρωπού και βρισκόμενος σε προνομιούχο θέση για να σκοράρει, βλέποντας όμως τον αντίπαλο τερματοφύλακα πεσμένο στο έδαφος, έδιωξε τη μπάλα σε πλάγιο.





Διαιτητής του αγώνα Αντωνίου Ελ., με βοηθούς τους Σπυρόπουλο και Τσαλίκογλου


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (Τσίχλης) Μεϊντάνης, Δημητρίου, Τσιούμας, Διαμάντης, Καλογραιάκης, Γκιντίδης, Κόλιας (77΄ Ραπολάρι), Δριλάκης (81΄Αμέρ), Καραβατάκης, Δογάνης, Μπερέτης (60΄ Μανέτας)



ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ (Πούλος) Μιγγίρης, Μήτρου, Κανατάς, Αλιάι, Μούστης, Ζουβαρέλλης, Τσέλας (90΄ Νάστος), Μπραχιμάι, Φίλλης (87΄ Αλεξόπουλος), Κανάρης (70΄ Οσμενάι), Ευφραιμίδης (86΄ Μίχας)


Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου