Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







Α.Ο ΑΥΛΩΝ VS Α.Ο ΣΤΑΜΑΤΑΣ



Ο Αυλώνας βρίσκεται στη 16η θέση χωρίς ακόμα βαθμό, εκτός έδρας έχει τρεις ήττες και μία νίκη. Με τη νίκη του αυτή, πάτσισε τους μείον τρεις βαθμούς που του αφαιρέθηκαν λόγω μη συμμετοχής του στον αγώνα με το Κορωπί. Την προηγούμενη αγωνιστική έφερε ήττα εκτός έδρας από τον Γέρακα. Σήμερα στο γήπεδο του υποδέχεται την Σταμάτα, η οποία προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον Εθνικό Ν. Μάκρης με σκορ 0-1. Η Σταμάτα εκτός έδρας έχει φέρει μία νίκη και δύο ισοπαλίες και βρίσκεται στην 10η θέση με 10 βαθμούς.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αυλώνα, με διαιτητή τον Ζήσιο Ντούρο και βοηθούς τους Δελατόλα, Βαβουράκη Α. και ώρα 15:00.



ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ



Ο Εθνικός προέρχεται από νίκη εκτός έδρας επί της Σταμάτας με σκορ 0-1. Βρίσκεται στην πρώτη τετράδα με 14 βαθμούς. Αν και νεοφώτιστος στην κατηγορία έχει καταφέρει με μία δουλεμένη και δυνατή ομάδα να παίρνει τα αποτελέσματα. Σε οκτώ αγώνες έχει πάρει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες ενώ έχει δύο ήττες. Σήμερα θα φιλοξενήσει στο γήπεδο του τη Λαυρεωτική, η οποία κι εκείνη πήρε το τρίποντο στο γήπεδο της επί της Βουλιαγμένης με σκορ 2-1. Βρίσκεται στην 9η θέση με 10 βαθμούς, ενώ εκτός έδρας έχει μία νίκη και δύο ισοπαλίες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Μάκρης, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Μιχαλίτση, Καστρινάκη και ώρα 15:00.



ΚΡΥΟΝΕΡΙ VS ΑΤΛΑΝΤΙΣ




Πρωτοπόρο και αήττητο το Κρυονέρι για μία ακόμη αγωνιστική, έχει 20 βαθμούς και προέρχεται από νίκη εκτός έδρας επί της Αρτέμιδας. Σήμερα υποδέχεται στο γήπεδο την Ατλαντίδα και θα κοιτάξει να πάρει τη νίκη και μόνο τη νίκη. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας χάνει την πρωτοκαθεδρία καθώς δύο βαθμούς πιο κάτω καραδοκούν Σαρωνικός και Ωρωπός. Η Ατλαντίδα βρίσκεται στην 8η θέση με 10 βαθμούς. Την προηγούμενη βδομάδα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από το Πικέρμι. Η ομάδα της Ανθούσας εκτός έδρας έχει φέρει 2 ισοπαλίες και δύο ήττες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κρυονερίου, με διαιτητή τον Κουτρομάνο και βοηθούς τους Περδίκη Ι., Κορωνιά και ώρα 15:00.



ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ VS ΚΟΡΩΠΙ



Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Σαρωνικός είναι αήττητος και συγκατοικεί μαζί με τον Ωρωπό στη 2η θέση με 18 βαθμούς. Προέρχεται από δεύτερη εκτός έδρας νίκη επί του Πρωτέα, ενώ εντός έδρας έχει φέρει μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Σήμερα με το πλεονέκτημα που του δίνει η έδρα του, θα κοιτάξει να πάρει το τρίποντο γιατί σε περίπτωση στραβοπάτηματος του Κρυονερίου (ήττα, ισοπαλία), θα ανέβει και πάλι στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Το Κορωπί που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα με 14 βαθμούς, προέρχεται από εντός έδρας νίκη επί του Αμφιάραου, ενώ εκτός έδρας έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Σήμερα θα κοιτάξει κι εκείνο να κερδίσει τον αγώνα, για να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αναβύσσου, με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Σπίθα, Βαβουράκη Σ. και ώρα 15:00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου