Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΑΣΤΕΡΑΣ 24αρων ΚΑΡΑΤΙΩΝ 0-3 (0-2)






Πέρασε και από τη Νέα Μάκρη ο Αστέρας κι έχοντας επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες έφτασε τους 24 πόντους και παραμένει μόνος πρώτος και αήττητος. Δύσκολη έδρα διαθέτει ο Θησέας που απέδειξε ότι μπορεί να κοιτάει στα μάτια τα φαβορί της ανόδου. Στο γήπεδο του γονάτισαν τα Γλυκά Νερά και η Μαρκο, μόνο ο Αστέρας που διαθέτει πειθαρχημένη και καλοδουλεμένη ομάδα, πήρε ένα χρυσό τρίποντο που τον φέρνει στο +3 από το δεύτερο Μπογιάτι και χτίζει ένα νικηφόρο σερί πέντε αγωνιστικών.

Τα γκολ, στο ο συνήθης ύποπτος Ζουρούδης στο 24΄ το 0-1, δύο λεπτά αργότερα ο Γιάμας στο 26΄ το 0-2 και στο 70΄ ο Μασκλαβάνος που είχε περάσει αλλαγή, έκανε το 0-3 κι έκλεισε το σκορ.


Διαιτητής του αγώνα Φωστέρης, με βοηθούς τους Τσαλίγκολου και Σοφιά


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Χατζηαναστασίου) Κατσιούλης, Γεωργιάδης, Μέγας (68΄ Μηναδάκης), Τασόπουλος, Μουρούττης, Ευαγγέλου (68΄ Ανδριάς), Τσέλιος (46΄ Τσατσούλας), Κατσούγκρης, Ζιάγκος, Μουλάκης, Οικονόμου (46΄ Αθανασόπουλος)



ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Κάτσικας) Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Λεοντίου (88΄ Γκέργκη), Μαγγίνας, Σκουρλής, Μάγγος, Δημητρόπουλος (87΄ Παπανικολάου), Μίχος, Ζουρούδης, Γιάμας (53΄ Μασκλαβάνος), Νιούμαν (66΄ Τσακύρης)


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου