Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018

ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ 4-0 (2-0)


Το Λαύριο σταμάτησε τα τεθωρακισμένα του Αυλώνα που αναζητούν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα για να μπορέσουν να αποκτήσουν βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν σοβαρά με συγκέντρωση και καθάρισαν από το πρώτο ημίχρονο σχεδόν τον αγώνα. Το γρήγορο γκολ που έβαλαν μόλις στο 10΄ έλυσε τα πόδια τους κι έδιωξε το άγχος τους, γιατί τέτοιου είδους παιχνίδια ελλοχεύουν κινδύνους.

Τα γκολ, στο 10΄ ο Χαρίτος το 1-0, στο 24΄ ο Γκόντζος το 2-0 όπως και στο 56΄ το 3-0 και έκλεισε το σκορ στο 90΄ ο Δρούγκας σε 4-0.


Διαιτητής του αγώνα Κορωνιάς, με βοηθούς τους Τσέλιος και Βουδούρης


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ Λάμπρος, Μαλατάνος, Χαμόλι (51΄ Δερμανούτσος), Στουραϊτης, Βουκελάτος, Παπαγιάννι, Χάσκα, Μιχαηλίδης (69΄ Καραμέτας), Γκόντζος (76΄ Λανάρης), Δρούγκας, Χαρίτος (69΄ Μπέμος)Α.Ο ΑΥΛΩΝ Μαλαβάκης, Αναγνωστόπουλος (60΄ Μπούμπαλης), Πάντος, Μορφονιός (65΄ Καρίττης), Νάνος, Στεφανής, Παπακωνσταντίνου (87΄ Ποταμιάνος), Ελευθεριάδης, Λιάπης, Σινιάκου (90΄ Χουσεϊν), Πίπεν


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
φωτογραφίες SPORTCITY

Ευχαριστούμε τον συνάδελφο Στέλιο Κανελόπουλο (ιδιοκτήτη του sait SPORTCITY) για το ρεπορτάζ του αγώνα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου