Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ VS ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ



Ο Ωρωπός έχει 17 βαθμούς και συγκατοικεί στην κορυφή με το Κρυονέρι. Αήττητος κι εκείνος με δεμένη ομάδα και πρωταγωνιστικές βλέψεις. Την προηγούμενη αγωνιστική έφερε εκτός έδρας νίκη με 0-5 επί του Αυλώνα, ενώ σήμερα υποδέχεται τη Νίκη Δροσιάς που βρίσκεται στην 7η θέση με 10 βαθμούς και προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί της Ατλαντίδας με 1-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Νέων Παλατίων, με διαιτητή τον Βαρσαμίδη και βοηθούς τους Πολίτη, Μπάλαγκα και ώρα 15:00



ΓΕΡΑΚΑΣ VS Α.Ο ΑΥΛΩΝ



Ο Γέρακας την 7η αγωνιστική δεν κατάφερε να φέρει το διπλό στη Νέα Μάκρη επί του Εθνικού και παρέμεινε έτσι στην 8η θέση με 9 βαθμούς. Σήμερα υποδέχεται στο γήπεδο του τον Αυλώνα, ουραγό της κατηγορίας που όμως κάνει όμως προσπάθειες βελτίωσης. Έχει μία νίκη στο ενεργητικό του και βρίσκεται στην 16η θέση.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Γέρακα, με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Περδίκη Φ., Καλαμπάκα και ώρα 15:00



ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ VS ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ



Δεύτερη συνεχόμενη φορά με πλεονέκτημα έδρας η Λαυρεωτική. Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε τον πόντο της ισοπαλίας επί του Πρωτέα με τέρματα 1-1 και βρίσκεται στην 12η θέση με 7 βαθμούς. Η Βουλιαγμένη ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει τα βήματα της. Έχει 2 βαθμούς από δύο ισοπαλίες που έχει φέρει και καμία νίκη. Προέρχεται από εντός έδρας ήττα και βρίσκεται στην 15η θέση.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Κουτρομάνο, Περδίκη Γ., Κωστάκη και ώρα 15:00



ΚΟΡΩΠΙ VS ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ



Το Κορωπί την προηγούμενη αγωνιστική έχασε εκτός έδρας από το πρωτοπόρο Κρυονέρι με 4-2. Βρίσκεται όμως στην πρώτη πεντάδα με 11 βαθμούς. Σήμερα υποδέχεται στο γήπεδο του τον Αμφιάραο που κι εκείνος έχασε με το ίδιο σκορ στην έδρα του από τον Σαρωνικό (2-4). Βρίσκεται στην 10η θέση με 8 βαθμούς.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Κορωπίου "Αντ. Πρίφτης", με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Κυριακόπουλο, Κουλοχέρη και ώρα 15:00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου