Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ VS ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ




Η Τριγλία βρίσκεται σε ανοδική πορεία, προέρχεται από ένα τρίποντο εκτός έδρας και με 11 βαθμούς βρίσκεται στην 3η θέση. Αντίθετα, ο Κεραυνός δεν έχει σπάσει το ρόδι ακόμα, βρίσκεται στη ουρά της βαθμολογίας, τελευταία όμως έχει βρει τα πατήματα του αλλά του λείπει το γκολ.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ραφήνας, με διαιτητή τον Δήμα και βοηθούς τους Μακρή, Τσέλιο και ώρα 15:00



Γ. ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ VS ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ




Με υπηρεσιακό προπονητή τον Δημήτρη Ρούσσο, τα Γλυκά Νερά θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Παθιακάκη. Ενδιαφέρουσα συνάντηση από δύο ομάδες καλές. Ο Παθιακάκης εντός έδρας δεν έχει πάρει τρίποντο. Αντίθετα τα Γλυκά Νερά εκτός εκτός έδρας έχουν φέρει και τα τρία αποτελέσματα. Σε αυτό το παιχνίδι κύριο λόγο έχει η ισοπαλία και τη νίκη θα την πάρει όποιος βάλει ένα γκολ.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αγ. Στεφάνου, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Ντόστη, Αλεξοπούλου και ώρα 15:00



ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ




Ο Άρης εντός έδρας είναι πολύ δυνατός και ισχυρός αντίπαλος. Ο καλός και μικρός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του, είναι το μεγάλο ατού του. Ο Νικολακάκης ομάδα της ισοπαλίας και των λίγων γκολ. Έχει δεχτεί μόλις τρία γκολ κι έχει βάλει τέσσερα. Άρα διαθέτει κλειστή ομάδα και συμπαγή. Αξίζει κάποιος να δει το παιχνίδι αυτό για να δει το κοουτσάρισμα των προπονητών στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βούλας, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Χριστόπουλο και ώρα 15:00




ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΜΑΡΚΟ




Ντέρμπι κορυφής. Οι δυο αντίπαλοι είναι αήττητοι, μοιράζονται την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα βαθμούς και τέρματα. Οι πράσινοι κάνουν πρωταθλητισμό και κατά συνέπεια η σκοπιμότητα στο παιχνίδι τους είναι δεδομένη. Διαθέτουν ποιοτικό ρόστερ ανωτέρων κατηγοριών, που μπορούν τη μισή ευκαιρία να κάνουν γκολ. Εδώ, από μεριάς Θησέα χρειάζεται προσοχή,συγκέντρωση ενώ η ψυχολογία τους βάσει αποτελεσμάτων είναι υψηλή. Θα επιδιώξουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα από έναν ισχυρό αντίπαλο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Τζαφόλια Β. και ώρα 15:00



ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ



Η Μάχη έχει 10 βαθμούς απόρροια από τρεις νίκες, μία ισοπαλία, τρεις ήττες και τέρματα 8-9. Εντός έδρας έχει φέρει και τα τρία αποτελέσματα.Το Μπογιάτι είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο και θέλουν νίκη σε κάθε ματς. Εκτός έδρας έχουν δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Το Μπογιάτι με πιθανή νίκη ελπίζει σε στραβοπάτημα Μαρκο και Βάρη που παίζουν εκτός έδρας, για να πιάσει κορυφή.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Μάκρης, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Γκόντα, Παπαδιώτη και ώρα 15:00



ΑΝΟΙΞΗ VS ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ




Άλλο ένα ντέρμπι για την Άνοιξη, αυτή την φορά υποδέχεται τους Πολίτες που ξέρουν να παίρνουν αποτέλεσμα και διαθέτουν πειθαρχημένη και καλοδουλεμένη ομάδα. Η ομάδα του Θαλή έχει φέρει εντός έδρας μία ισοπαλία και δύο ήττες, δεν έχει κερδίσει και σήμερα έχει απέναντι της την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Άνοιξης, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Γουργιώτη και ώρα 15:00



ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ VS ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ



Εντός έδρας ο Αχιλλέας δεν έχει φέρει καμία νίκη, έχει δύο ήττες και μία ισοπαλία. Προέρχεται από ήττα. Ο Αχιλλέας με νίκη αποκτά ξανά ψυχολογία και διαθέτει ως πλεονέκτημα την έδρα του. Για το Λαύριο είναι η δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση. Έχει τρεις αγωνιστικές να πάρει θετικό αποτέλεσμα και σίγουρα θα ζητήσει βαθμό ή βαθμούς από την σημερινή αναμέτρηση του από τον Αχιλλέα στον Κόκκινο Μύλο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Γουρνιά, Σπίθα και ώρα 15:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου