Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ VS ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ



Ματς κατηγορίας για τον Κεραυνό αυτό το είδους τα παιχνίδια ώστε να ξεκολλήσει από την ουρά. Πρωταθλητισμός προς τα επάνω για το συγκρότημα του Πετούρη. Δύσκολος αντίπαλος ο Παθιακάκης που είναι αήττητος εκτός έδρας. Ξέρει και παίρνει  αποτελέσματα, κτυπώντας στην κόντρα. Ενδιαφέρον παιχνίδι, δύσκολο στην πρόβλεψη.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Κερατέας, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Μετακίδη, Βλαχόπουλο και ώρα 15:00.



ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ



Με τον Ρούσσο στο τιμόνι οι Λύκοι υποδέχονται τον Άρη. Με ψυχολογία και με πλεονέκτημα έδρας θα ζητήσουν νίκη, που θα τους κρατήσει στα υψηλά σκαλοπάτια. Ο Άρης έχει τρεις αγωνιστικές να χάσει, με τέρματα 13-12 δείχνει να βάζει αλλά και να δέχεται γκολ. Διαφορετικές ομάδες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Γλυκών Νερών, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Τζαφόλια Β., Σόφια και ώρα 15:00.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ VS ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ



Ντέρμπι κορυφής. Ο Θησέας δείχνει ότι μπορεί να πάει στα ντέρμπι. Έχει χτίσει αυτοπεποίθηση και πηγαίνει στο Μπογιάτι να παίξει ποδόσφαιρο. Οι κόκκινοι είναι στο -1 από την κορυφή και πλέον δεν τους φτάνει μόνο να νικούν αλλά και να γκελάρει ο πρωτοπόρος. Άρα γι αυτούς και με πλεονέκτημα έδρας δεν υπάρχει κάτι άλλο, παρά μόνο νίκη.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αγ. Στεφάνου, με διαιτητή την Αντωνίου και βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Κουτζιακουτζίδη και ώρα 15:00.



ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ




Πρόβα και για το κύπελλο ο αποψινός αγώνας πρωταθλήματος, μιας και αποτελούν ζευγάρι στον θεσμό κυπέλλου. Η Μάχη τελειώνει έναν Γολγοθά και σίγουρα ο πρώτος στόχος της θα είναι το χι. Προέρχεται από ήττα εντός έδρας. Ο Αστέρας έχει τρία στα τρία νικηφόρα ματς και είναι πλέον μόνος στο ρετιρέ και θα επιδιώξει να παραμείνει. Μονόδρομος για αυτόν η νίκη.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Πολυχρονιάδη και ώρα 15:00.



ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ VS ΑΝΟΙΞΗ




Τελείωσε το ανηφορικό μονοπάτι για το Λαύριο και πρέπει να ανακτήσει έδαφος και να ξεφύγει από τη ουρά. Δύσκολος αντίπαλος η Άνοιξη που παίζει καλύτερα εκτός έδρας. Η τακτική και η υπομονή σίγουρα θα παίξουν πρωτεύοντα ρόλο. Υπάρχει κίνητρο και για τους δυο αντιπάλους.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Δήμα και βοηθούς τους Γκόντα, Μακρή και ώρα 15:00.



ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ VS ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ




Η Παιανία δεν έχει παίξει ακόμα κομπλέ. Ο Τσαγδής με ανακάτεμα στην τράπουλα προσπαθεί να πετύχει μία δεύτερη νίκη που θα δώσει ψυχολογία και ηρεμία στο στρατόπεδο του. Υπάρχει λοιπόν σκοπιμότητα από μεριάς γηπεδούχων κι έτσι πρέπει να είναι. Ο Αχιλλέας έχασε στην προηγούμενη έξοδο του στα Καλύβια, αλλά έρχεται από νίκη εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι έχουν ακόμη ένα ματς εντός έδρας, αμέσως μετά όμως αρχίζει ο ανήφορος. Άρα, σίγουρα θα επιδιώξουν να μαζέψουν όσους βαθμούς μπορέσουν περισσότερους.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παιανίας, με διαιτητή τον Βαρσαμίδη και βοηθούς τους Ντόστη, Χόικα και ώρα 15:30.



www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου