Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ




Η Τριγλία έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα εις διπλούν (δύο νίκες, δύο ισοπαλίες, δύο ήττες). Έχει την πιο αδύναμη άμυνα της κατηγορίας με 11 γκολ. Δείχνει όμως ότι έχει συνέλθει. Τα Γλυκά Νερά προέρχονται από ήττα εκτός έδρας και σίγουρα θα επιδιώξουν να ρεφάρουν. Έχουν επτά γκολ δεχτεί όσα έχουν βάλει. Εντός έδρας έχουν δύο νίκες και μία ήττα με τέρματα 5-4. Αξίζει κανείς να δει αυτό το παιχνίδι για να παρακολουθήσει τη διαχείριση του από μεριάς προπονητών.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Γλυκών Νερών, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Γκόντα και ώρα 15:00.




ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ VS ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ




Εκτός έδρας ο Άρης έχει μία νίκη βάζοντας τρία γκολ και δεχόμενος δύο. Προέρχεται από νίκη εντός έδρας και αντιμετωπίζει μία ομάδα που και αυτή παλεύει για την σωτηρία της. Η Παιανία δεν έχει κερδίσει εντός έδρας, έχει 5 βαθμούς και είναι στο +3 από την ουρά. Το ματς αυτό σίγουρα θα είναι κλειστό με την προσοχή στραμμένη στα μετόπισθεν. Το μισό γκολ θα βγάλει νικητή.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παιανίας, με διαιτητή τον Δήμα και βοηθούς τους Σπίθα, Μετακίδη και ώρα 15:00.




ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ VS ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ



Με πεσμένη ψυχολογία ο γηπεδούχος καθώς παίζει ματς κατηγορίας και αποδυναμωμένος αφού Στάμος, Μπράχος, Ανδριανός έφυγαν. Η καλή εμφάνιση στον Μαραθώνα ίσως και η κρισιμότητα του αγώνα λειτουργήσουν θετικά. Ο Θησέας πρώτος με ψυχολογία στο ζενίθ, πηγαίνει για θετικό αποτέλεσμα και βλέποντας και κάνοντας. Χωρίς νίκη η Κερατέα εντός και εκτός και με τέσσερις νίκες ο Θησέας. Απρόβλεπτο ματς στο οποίο καλείται η ψυχή και το θέλω τουλάχιστον από μεριάς γηπεδούχων να παίξουν πρωτεύοντα ρόλο. Ο Θησέας θα κρίνει την αγωνιστική μορφή του αγώνα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Κερατέας, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Σοφιά, Κουτζιακουτζίδη και ώρα 15:00.




ΜΑΡΚΟ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ




Χωρίς τον Κύρκο σε μία αναμέτρηση που απαιτεί από τους γηπεδούχους σοβαρότητα, συγκέντρωση και υπομονή στο παίξιμο τους, καθώς η Μάχη βρίσκεται σε ανοδική πορεία κι έχει ανεβασμένη ψυχολογία καθώς προέρχεται από νίκη. Εδώ σίγουρα οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς ξέρουν ότι αντιμετωπίζουν ένα από τα φαβορί της κατηγορίας και η ισοπαλία για αυτούς θα είναι επιτυχία. Παιχνίδι από δυο ομάδες με διαφορετικούς σκοπούς.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαρκοπούλου, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Σπυρόπουλο και ώρα 15:00.




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ VS ΑΝΟΙΞΗ




Ευκαιρία για το Μπογιάτι να πάρει ρεβάνς για τον αποκλεισμό του από κύπελλο, εξαιτίας του σημερινού αντιπάλου του. Η ποιότητα των γηπεδούχων εδώ θα παίξει ρόλο. Η ομάδα του Θαλή έρχεται στο Μπογιάτι από ισοπαλία με την Μαρκο. Σίγουρα περνά περίοδο φόρμας και δείχνει να έχει συνέλθει Το Μπογιάτι θέλει μόνο νίκη γιατί σε διαφορετική περίπτωση χάνει επαφή με την κορυφή.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αγ. Στεφάνου, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Χόικα και ώρα 15:00.




ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ VS ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ




Η Βάρη κάνει πρωταθλητισμό που πάει να πει νίκη σε κάθε ματς. Η σκοπιμότητα λοιπόν θα βασιλεύσει και σ΄ αυτό το ματς. Οι Λαυρεώτες είναι σκληρό καρύδι που παίζουν με πάθος μέσα κι έξω. Είναι ομάδα ανταγωνιστική που κάνει ζημιές αν δεν την δεις σοβαρά.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Κάλλη, Βιτσεντζάτο και ώρα 15:00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου