Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

ΑΒΟΛΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ 0-0






Σε ένα ματς το οποίο και οι δυο ομάδες ήθελαν τη νίκη ο ΠΑΟ Καλυβίων και η Βάρη αρκέστηκαν στο 0-0, που ελάχιστα βοηθάει στην άθροιση των βαθμών για την επίτευξη των στόχων τους. Οι Καλυβιώτες ήθελαν το τρίποντο, με το οποίο θα έπαιρναν βαθιά βαθμολογική ανάσα ενώ οι Πολίτες το ήθελαν για να διατηρήσουν την απόσταση ασφαλείας που έχουν από τους δύο μνηστήρες.

Οι γηπεδούχοι πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις και αν ήταν πιο προσεχτικοί σε μία-δύο φάσεις με τους Χριστόπουλο στο 65΄ και Αναστόπουλο στο 67΄, θα μπορούσαν να πανηγυρίσουν ένα σημαντικό τρίποντο. Η ζώνη της άμυνας τους έβρισε απαντήσεις σε όλες τις επιθετικές εμπνεύσεις των φιλοξενούμενων. Έτσι φτάσαμε στη φάση που ο Αστέρας ζητάει πέναλτι στο 87΄ σε χέρι αμυντικού εντός περιοχής και δεν δόθηκε. Σήμερα οι Πολίτες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν το συνηθισμένο παραγωγικό τους παιχνίδι.

 Ίσως έφταιγε ο κακός αγωνιστικός χώρος ή το άγχος για το γκολ που δεν ερχόταν όσο περνούσε η ώρα. Η λύση από τον πάγκο δεν ήρθε για την ομάδα του Μιχάλη Κάτσικα. Αν και έριξε στο παιχνίδι Μασκλαβάνο και Παπανικολάου. Ωραίο παιχνίδι ιδίως στο δεύτερο μέρος που άνοιξε με πάνω κάτω την μπάλα, με νεύρο και δύναμη χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι, με πολλές κίτρινες κάρτες. Με αποτέλεσμα οι δύο αντίπαλοι να μοιραστούν βαθμούς και εντυπώσεις.


Διαιτητής του αγώνα Ζαχαρόπουλος και βοηθούς τους Σοφιά και Γκούβα.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Τζιβίλογλου) Αφουξενίδης, Καραγιάννης, Σιδέρης, Χριστόπουλος, Κοντζάι, Πασχάλι (85΄ Χάιδος), Μαυροθαλασσίτης, Ντούνης, Αναστόπουλος, Λάπας (88΄ Σύρος), Κοτσίου (72΄ Ντογάνι)


ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Κάτσικας) Μαρινάκης, Βεϊόγλου (70΄ Παπανικολάου), Λεοντίου, Μαγγίνας, Σκουρλής, Μάγγος, Δημητρόπουλος, Μίχος, Ζουρούδης, Παπάζογλου, Νιούμαν (52΄ Μασκλαβάνος)


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου