Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ VS ΑΡΤΕΜΙΣ




Ο Ωρωπός στην έξοδο του στο Κορωπί δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, παρέμεινε στη 2η θέση με 27 βαθμούς. Σήμερα καλείται στην έδρα του να ζητήσει τη νίκη από την ομάδα της Αρτέμιδας για να πιάσει και πάλι κορυφή. Από την άλλη, η Άρτεμις την προηγούμενη αγωνιστική έφερε ισοπαλία 1-1 με την Ατλαντίδα. Βρίσκεται στη 13η θέση με 10 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται το τρίποντο και θα το αναζητήσουν για να ανέβουν βαθμολογικά και να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Νέων Παλατίων, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Σπίθα, Μετακίδη και ώρα 15:00.




ΓΕΡΑΚΑΣ VS ΚΟΡΩΠΙ




Παιχνίδι ενδεικτικό για την περαιτέρω πορεία του Γέρακα. Με νίκη μένει εντός κόλπου ανόδου ενώ αντίθετα με ήττα απομακρύνεται. Το Κορωπί διαθέτει πολύ καλή ομάδα κι αν σήμερα κερδίσει, ανεβαίνει πρώτο σκαλί. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι ντέρμπι καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για δικούς τους λόγους.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Γέρακα, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τις Αλεξοπούλου, Βαβουράκη Σ. και ώρα 15:00.



ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ VS ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ




Το Λαύριο με δικά του παιδιά κυνηγάει την καταξίωση του στην κατηγορία και χτυπάει όλα τα παιχνίδια. Ο Κάλαμος διαθέτει επίθεση φωτιά, όμως αμυντικά έχει θέμα και εκτός έδρας είναι πιο αδύναμος από ότι στο σπίτι του. Η Λαυρεωτική τον αντιμετωπίζει σήμερα έχοντας πλεονέκτημα έδρας.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Κουτρομάνο και βοηθούς τους Βουδούρη, Βλαχόπουλο και ώρα 15:00.




ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ



Γειτονική αναμέτρηση από δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους φέτος. Ο Αετός έχει 11 αγωνιστικές να γευτεί τρίποντο. Ο Εθνικός με νίκη πιάνει τον Ωρωπό στη 2η θέση. Ο γηπεδούχος είναι αήττητος στο σπίτι του καθώς έχει φέρει 6 νίκες και 1 ισοπαλία. Δύσκολο απόγευμα έχει η αποστολή του Αετού.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Μάκρης, με διαιτητή τον Δήμα και βοηθούς τους Πολίτη, Βαβουράκη Α. και ώρα 15:00.




Α.Ο ΑΥΛΩΝ VS ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ




Χωρίς για 8 αγωνιστικές παραμένει ο Αυλώνας και σήμερα υποδέχεται τη Δροσιά που παραμένει αήττητη για 9 αγωνιστικές. Αυτό το παιχνίδι από μεριάς φιλοξενούμενων απαιτεί προσοχή και σοβαρότητα γιατί αν υποτιμηθεί ο Αυλώνας, μπορεί να κάνει ζημιά.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αυλώνα, με διαιτητή τον Πολυχρονιάδη και βοηθούς τους Περδίκη Ι., Νίκα και ώρα 15:00.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου