Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

ΤΖΙΒΙΛΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΥΒΟ 1-0


ΜΑΡΚΟ-ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 1-0 (0-0)




Ένα ματς που παιζόταν σε ρυθμό προπόνησης είδαμε σήμερα στο Μαρκόπουλο. Χαλαρές διεκδικήσεις, λιγοστές φάσεις προς τα δύο καρέ και όλα αυτά ως το 75΄, που η Μαρκο πέτυχε γκολ και το ματς πήρε φωτιά. Αναλυτικά, το πρώτο μέρος ήταν Τζιβίλογλου στον κύβο. Τρεις φάσεις όλες κι όλες με πρωταγωνιστή τον Ευτύχη Τζιβίλογλου. Στο 6΄ κόρνερ του Σαντριά, βρήκε τον Τζιβίλογλου στο ύψος του πέναλτι κι αυτός μόνος και χωρίς να πηδήξει έπιασε κεφαλιά η οποία πέρασε άουτ. Στο 45΄+2 βολίδα του Ευτύχη, στην αγκαλιά του Μαυρίδη. Στο 45΄+3 σωτήρια παρέμβαση και πάλι του Τζιβίλογλου, ο οποίος διάβασε την φάση και γλίτωσε την ομάδα του από σίγουρη παραβίαση σε σοβαρή απειλή από τους επιθετικούς του Άρη Βούλας.





Στο δεύτερο μέρος με την είσοδο των Βαζέχα και Πλιάγκα ζωντάνεψε η Μαρκο, οπισθοχώρησε ο Άρης δίνοντας χώρο στον γηπεδούχο, παίζοντας στην κόντρα. Στο 65΄ κάθετη πάσα του Βαζέχα στον άξονα έβγαλε τετ α τετ τον Πλιάγκα, ο οποίος κατάφερε κι έχασε ένα σίγουρο γκολ. Στο 68΄ απευθείας φάουλ του Βαζέχα, έδιωξε σε κόρνερ με υπερένταση ο γκολκίπερ Μαυρίδης, η μπάλα πήγαινε στο γάμα της εστίας του. Στο 75΄ είχαμε το γκολ σε μία ολιγωρία της άμυνας, παρενεβλήθη ο έμπειρος Καλιαμπάκας κι έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0, το οποίο έμελλε να είναι και το σκορ της συνάντησης.





Καλοδουλεμένο σύνολο αυτό του Άρη που έβγαλε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς να ιδρώσει, αλλά μισό λάθος στέρησε τους βαθμούς από την ομάδα του Τασιόπουλου. Θετικές εντυπώσεις για τον Άρη Βούλας που κατέθεσε στο γήπεδο του Μαρκοπούλου αγωνιστικό σθένος και ενέργεια.





Διαιτητής του αγώνα Ζαχαρόπουλος, με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Γκούβα



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΜΑΡΚΟ (Τσιγκούλης) Κύρκος, Γκριμέκης, Μανωλιάς, Χοντζάι, Δημητρακόπουλος, Τζιβίλογλου, Λαλάι (56΄ Πλιάγκας), Σόφης, Καλιαμπάς (89΄ Κοκαβέσης), Σαντριά (85΄ Βλάχος), Μπαμήχας (48΄ Βαζέχα)



ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τασιόπουλος) Μαυρίδης, Λάζαρης, Ελίπα, Βατίστας, Γεωργακάς, Χατζής, Χρήστου, Λιόσης, Κριλής, Γεωργακόπουλος, Λόπες




Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
φωτογραφίες Αργύρης Πουλάκης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου