Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΚΡΥΟΝΕΡΙ VS ΓΕΡΑΚΑΣ


Το Κρυονέρι την προηγούμενη αγωνιστική στην αναμέτρηση του με τον Ωρωπό έχασε την πρωτοκαθεδρία και το αήττητο. Έτσι λοιπόν βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 23 βαθμούς. Σήμερα υποδέχεται τον Γέρακα που προέρχεται από νίκη εντός έδρας επί του Αετού Πικερμίου με  ευρύ σκορ 5-1. Δύο ομάδες ποιοτικές που θέλουν την νίκη ο γηπεδούχος για να ανέλθει και πάλι στην κορυφή εκμεταλλευόμενος την ήττα του Ωρωπού και ο Γέρακας για να ανέβει στην βαθμολογική κατάταξη.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κρυονερίου, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Τσέλιο, Βαβουράκη Σ. και ώρα 15:00.



Α.Ο ΑΥΛΩΝ VS ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ


Η Βουλιαγμένη ήταν να μην πάρει φόρα. Έχει δύο συνεχόμενες νίκες, μία εντός έδρας επί του Πρωτέα και μία εκτός έδρας επί του Εθνικού. Έχει λοιπόν ανεβασμένη ψυχολογία αλλά και την κούραση από το παιχνίδι της Τετάρτης για το κύπελλο. Σήμερα φιλοξενείται στον Αυλώνα, τον ουραγό της κατηγορίας που δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να εφησυχάσει. Υπάρχει και το πλεονέκτημα έδρας του γηπεδούχου.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αυλώνα, με διαιτητή τον Κουτρομάνο και βοηθούς τους Παπαδιώτη, Μακρή και ώρα 15:00.



ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ VS ΑΤΛΑΝΤΙΣ 



Ο Σαρωνικός την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλος με την Αρτέμιδα, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας φτάνοντας έτσι τους 19 βαθμούς. Εντός έδρας έχει φέρει δύο ισοπαλίες, μία νίκη και μία ήττα. Σήμερα φιλοξενεί στο γήπεδο του την Ατλαντίδα, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική έφερε νίκη εντός έδρας επί του Καλάμου. Έξτρα κίνητρο για τον Σαρωνικό η χθεσινή ήττα του Ωρωπού που του δίνεται η ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή με πιθανή σημερινή νίκη του. Η Ατλαντίδα αξιόμαχο σύνολο και νεανικό, που στο φετινό πρωτάθλημα προσπαθεί να φτιάξει ομάδα για την επόμενη μέρα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Σαρωνικού, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Γκούβα και ώρα 15:00.



ΚΟΡΩΠΙ VS Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ



Το Κορωπί προέρχεται από νίκη εκτός έδρας επί του Πρωτέα με σκορ 0-4. Ανέβηκε στην πρώτη τριάδα κι έχει 20 βαθμούς. Σήμερα υποδέχεται την Αρτέμιδα που βρίσκεται στη 14η θέση με 6 βαθμούς. Και οι δύο ομάδες θα ζητήσουν τη νίκη και μόνο νίκη. Οι γηπεδούχοι για να παραμείνουν στο παιχνίδι της διεκδίκησης ανόδου και οι φιλοξενούμενοι να ανέβουν βαθμολογικά ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κορωπίου "Αντ. Πρίφτης", με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Γουργιώτη, Πολυχρονιάδη και ώρα 15:00.




ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ


Ο Εθνικός βρίσκεται στην έκτη θέση με 17 βαθμούς. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο από την Βουλιαγμένη. Σήμερα υποδέχεται τον Πρωτέα που ακόμα δεν έχει πάρει βαθμό νίκης. βρίσκεται στην 14η θέση με 4 βαθμούς. Επιβάλλεται να σπάσει το ρόδι για να ανεβάσει στροφές και να παραμείνει ζωντανός στο παιχνίδι της παραμονής.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Μάκρης, με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Σπίθα, Βαβουράκη Α.και ώρα 15:00.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου