Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΜΑΡΚΟ 1-3 (1-2)





Με ολική ανατροπή του σκορ, η Μαρκο πέρασε σήμερα από τα Καλύβια νικώντας τον τοπικό ΠΑΟ με 1-3 και τους σταμάτησε ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών. Πιο ανεβασμένοι από προηγούμενα παιχνίδια οι φιλοξενούμενοι, ήθελαν και κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο από έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο που συνεχώς βελτιώνεται και μπορεί και βάζει δύσκολα στους διεκδικητές.





Τα γκολ στο 14΄ ο Πασχάλι πέτυχε το 1-0 και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, στο 20΄ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους ο Δημητρακόπουλος ενώ στο 42΄ ο Καλιαμπάκας πέτυχε το δεύτερο γκολ της Μαρκο κι έκανε την ανατροπή στο σκορ. Προς το τέλος του αγώνα ο Σαντριά έκανε το 1-3 κλειδώνοντας το παιχνίδι.





Διαιτητής του αγώνα Ρεντίφης, με βοηθούς τους Κάλλη και Χόικα


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Τζιβίλογλου) Αφουξενίδης, Καραγιάννης, Σιδέρης, Χριστόπουλος, Σύρος (46΄ Μήτρος), Κοτσάι, Αναστόπουλος (65΄ Δογάνι), Ντούνης, Πασχάλι, Λάπας, Κωτσίου (78΄ Σταμάτης)



ΜΑΡΚΟ (Τσιγκούλης) Κύρκος, Γριμέκης, Μανωλιάς, Σόφης, Δημητρακόπουλος, Τζιβίλογλου (59΄ Πλιάγκας), Χοτζάι, Πόποβιτς, Καλιαμπάκας (59΄ Ζαραδούκας), Σαντριά (85΄ Μπαμήχας), Βαζέχα (76΄ Νταή)


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
φωτογραφίες Αργύρης Πουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου