Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ VS ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ



Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν στο φετινό πρωτάθλημα, διασταυρώνουν τα ξίφη τους διεκδικώντας μόνο την νίκη. Ο Ωρωπός την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να κερδίσει τον Αμφιάραο με αποτέλεσμα να παραχωρήσει την πρώτη θέση στο Κρυονέρι. Ο Σαρωνικός πήρε τη νίκη από την Ατλαντίδα και μείωσε στο -1 τη διαφορά από το τρίτο Κορωπί. Ανέβασε ψυχολογία και προχωρά ακάθεκτος για την κορυφή. Ο Ωρωπός έχει το πλεονέκτημα της έδρας, ενώ ο Σαρωνικός πάει διαβασμένος στα Νέα Παλάτια καθώς ο κόουτς Γιώργος Δημητρόπουλος είναι παλιός γνώριμος του γηπεδούχου, γνωρίζοντας πράγματα και καταστάσεις.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Νέων Παλατίων, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Πολυχρονιάδη και ώρα 15:00.




ΓΕΡΑΚΑΣ VS ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ



Ο Γέρακας την 11η αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει βαθμό από το Κρυονέρι, παραμένοντας έτσι στην 7η θέση με 16 βαθμούς. Εντός έδρας είναι αήττητος με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Ο Αμφιάραος έκανε την έκπληξη. Κέρδισε στην έδρα του με 2-1 τον πρωτοπόρο της προηγούμενης αγωνιστικής Ωρωπό και έφτιαξε ηθικό. Έρχεται λοιπόν φορτσάτος στον Γέρακα για να διπλασιάσει τις νίκες του και την εξασφάλιση του στην κατηγορία.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Γέρακα, με διαιτητή τον Δήμα και βοηθούς τους Μακρή, Πολίτη και ώρα 15:00.




ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ VS ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ



Η Λαυρεωτική στον εκτός έδρας αγώνα της με την Δροσιά δεν κατάφερε να πάρει βαθμό, παραμένοντας έτσι στην 9η θέση με 13 βαθμούς. Εντός έδρας έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Ο Αετός με νέο προπονητή ξεκινάει μία νέα προσπάθεια για την παραμονή του στην κατηγορία. Χρειάζεται τη νίκη για να αποφύγει τη ζώνη του υποβιβασμού. Βρίσκεται στη 13 θέση με 7 βαθμούς.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Μαραγκού, Δελατόλα και ώρα 15:00.



ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS Α.Ο ΑΥΛΩΝ



Ο Εθνικός πήρε τη νίκη από τον Πρωτέα ρεφάροντας έτσι την χασούρα του από την Βουλιαγμένη. Έφτασε τους 20 βαθμούς και φιγουράρει στην 5η θέση. Σήμερα φιλοξενεί τον Αυλώνα  που έχει μόνο μία νίκη και δέκα ήττες. Και οι δύο ομάδες θα αναζητήσουν τρίποντο για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Μάκρης, με διαιτητή τον Καρρά και βοηθούς τους Μιχαλίτση, Αλεξοπούλου και ώρα 15:00.




Α.Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ VS ΚΟΡΩΠΙ



Η Ατλαντίδα την προηγούμενη αγωνιστική δεν πήρε το τρίποντο της νίκης από τον Σαρωνικό, παραμένοντας έτσι στη 10η θέση με 13 βαθμούς. Σήμερα υποδέχεται τον τρίτο της παρέας της κορυφής, το Κορωπί που πήρε νίκη με 1-0 από την Αρτέμιδα κι μείωσε στο -1 τη διαφορά του από τον δεύτερο Ωρωπό. Τρίποντο θα ζητήσει από τον γηπεδούχο για να κρατήσει επαφή με την κορυφή, όπως και η Ατλαντίδα θα κοιτάξει να πάρει τη νίκη για να ανέβει βαθμολογικά.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Μετακίδη, Βαβουράκη Α. και ώρα 15:00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου