Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Η Β΄ ΕΠΣΑΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΗ ΤΣΕΡΤΟΥ






Επιχειρούμε μία ανασκόπηση της β΄ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ, μία στροφή πριν το τέλος του πρώτου γύρου. Για αυτόν τον λόγο πλησιάσαμε τον ικανό τεχνικό Ευγένη Τσέρτο που ξέρει να μιλάει σταράτα και καθαρά και η ματιά του είναι χρήσιμη κι η άποψη του πολύτιμη.


"Πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων βλέπω. Ξεχωρίζει ένα γκρουπ έξι-επτά ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Καλύτερη ομάδα για μένα το Κορωπί.

Πάμε,

Κρυονέρι, κράτησε τον ίδιο προπονητή, σημαντικό στοιχείο αυτό. Έκανε μεταγραφές ουσίας και είναι όπως και πέρσι έτσι και φέτος πολύ καλή ομάδα.

Ωρωπός, σημαντικό στοιχείο η παρουσία του Πούλου. Η ομάδα βγάζει ενθουσιασμό και είναι από τα φαβορί.

Σαρωνικός Αναβύσσου, οι σοβαροί τραυματισμοί και κατά συνέπεια οι συχνές απουσίες που είχαν, τον έχει φέρει λίγο πίσω.

Εθνικός Ν. Μάκρης, η ευχάριστη έκπληξη. Έκανε καλές μεταγραφές. Σημαντικό στοιχείο κι εδώ η παραμονή του προπονητή.


Νίκη Δροσιάς, και πέρσι και φέτος παρουσιάζει πολύ καλό σύνολο. Μειονέκτημα θα είναι το γήπεδο καθώς θα κλείσει για να γίνουν εργασίες.

Γέρακας, η ομάδα μου. Δεν μας βγήκε ο αρχικός σχεδιασμός και τον αλλάξαμε. Οι τραυματισμοί βασικών μονάδων μας έφεραν πίσω. Πάντως, με ότι υλικό θα έχω, θα διεκδικήσω έως τέλους την άνοδο.

Ατλαντίς, νεανική ομάδα με τον ίδιο προπονητή που βγάζει ενθουσιασμό στο παιχνίδι της.

Λαυρεωτική, πολύ καλός ο προπονητής που διαθέτει η ομάδα καθώς έχει πάρει από τα παιδιά του εκατό τοις εκατό. Δικό του έργο οι 17 βαθμοί, διαθέτει νέα παιδιά που τα δίνουν όλα. 

Σταμάτα, διαθέτει έμπειρα παιδιά και για μένα θα είναι ο ρυθμιστής στην κατηγορία και θα πάει πολύ καλά.

Βουλιαγμένη, νοικοκυρεμένο σωματείο με πολύ έμπειρο προπονητή. Είχε ένα άσχημο ξεκίνημα, αλλά επανήλθε. Επέστρεψαν παίκτες από τραυματισμούς και σίγουρα θα πάει καλύτερα.

Αμφιάραος Κάλαμου, από τη μέση και μπροστά σκοτώνει. Θέμα έχει στην άμυνα καθώς διαθέτει την τρίτη χειρότερη.

Άρτεμις, πλασματική η θέση της στη βαθμολογία, πάντα βάσει της εικόνας που βγάζει στο γήπεδο. Την ταλαιπώρησαν και οι ποινές λόγω της ακαδημίας και τη θεωρώ καλύτερη ομάδα από πέρσι.

Αετός Πικερμίου, κόντρα στην ποιότητα των παικτών που διαθέτει ο Αετός, ο σύλλογος βρίσκεται πολύ χαμηλά. Δεν ξέρω τι συμβαίνει.

Πρωτέας Π. Φώκαιας, νεανικό σύνολο που δουλεύει στις ακαδημίες. Αυτό σε βάθος χρόνου είναι κέρδος, αλλά έχει και κόστος. Αξιόλογη προσπάθεια.

Αυλώνα, ομάδα που όποιος την υποτιμήσει θα την πατήσει. Π.χ η Αρτέμιδα. Θέλει προσοχή.

Τέλος, 

Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και δύναμη και θέλω να τονίσω τα εξής. Εμείς οι προπονητές να δίνουμε το καλό παράδειγμα και να βοηθάμε στην ανάδειξη του fair play σεβόμενοι τη διαιτησία, τους αντιπάλους ανεξαρτήτως έκβασης και αποτελέσματος".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου