Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ






Σήμερα το πρωί ξεκίνησε η πρώτη Χριστουγεννιάτικη γιορτή ποδοσφαίρου που διοργανώνει η ΕΠΟ σε συνεργασία με τους Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και Μαραθώνα και την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Απευθύνεται στον μαθητόκοσμο των σχολείων των παραπάνω Δήμων.

Η γιορτή γίνεται στο αθλητικό κέντρο του Ν. Βουτζά που επέλεξε η ΕΠΟ, δίνοντας έτσι μία νότα χαράς στις πυρόπληκτες περιοχές.

Ποδοσφαιρικοί άσσου του παρελθόντος όπως οι Σπ. Λιβαθηνός, Αντ. Νικοπολίδης, Αγγ. Μπασινάς και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αγγ. Αναστασιάδης.





Οι μαθητές δημοτικού και γυμνασίου που είναι 150 τον αριθμό χωρίστηκαν σε 18 ομάδες. Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή θα γίνουν ποδοσφαιρικοί αγώνες 5x5, διάφορα άλλα αθλήματα και εκπαιδευτικά παιχνίδια.






Θα μοιραστούν πλούσια δώρα, αλλά θα υπάρχουν και εκπλήξεις δώρων.

Την εκδήλωση τιμούν με την παρουσία τους οι τοπικοί άρχοντες, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ κ.Δημήτρης Γιαρένης, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Ν. Βακάλης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου κ. Βράκας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κ. Τ Παπαχρήστου και ο Ι. Φιλιππούσης.


Χορηγοί της εκδήλωσης είναι ο οργανισμός ΟΠΑΠ, η τηλεφωνική εταιρία VODAFONE, η αθλητική εταιρία NIKE και η εταιρία μεταλλικών νερών ΙΟΛΗ.






Φωτογραφίες-video ΙR Ραφήνα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου