Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΣΤΑΜΑΤΑ VS ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ




Η Σταμάτα την προηγούμενη αγωνιστική στην έξοδο της στον Κάλαμο δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο από τον τοπικό Αμφιάραο, παρέμεινε λοιπόν στους 17 βαθμούς και στην 8η θέση. Ο Σαρωνικός Αναβύσσου πήρε την νίκη στον εντός έδρας αγώνα του με 3-1 επί του Γέρακα, έπιασε τους 25 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση. Και οι δύο μονομάχοι θα αναζητήσουν τη νίκη. Οι γηπεδούχοι για να πατσίσουν τον προηγούμενο χαμένο αγώνα και οι φιλοξενούμενοι για να ανέβουν ένα ακόμα σκαλί πιο κοντά στην κορυφή. Παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον, που θα προσελκύσει κόσμο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Κάλλη, Τσαλίκογλου και ώρα 15:00.




ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ VS ΚΡΥΟΝΕΡΙ




Η Βουλιαγμένη παραμένει αήττητη για πέμπτη αγωνιστική μετά και το 1-1 που έφερε την προηγούμενη βδομάδα με τον Αετό Πικερμίου. Βρίσκεται στην 11η θέση με 13 βαθμούς. Σήμερα στην έδρα της φιλοξενεί τον πρωτοπόρο της κατηγορίας,  Κρυονέρι που κι εκείνο προέρχεται από ισοπαλία αλλά παραμένει στην κορυφή. Σήμερα θα ζητήσει τη νίκη και μόνο τη νίκη από την Βουλιαγμένη για να συνεχίσει να είναι το αφεντικό της β΄ ΕΠΣΑΝΑ.




ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ VS ΑΤΛΑΝΤΙΣ




Ο Πρωτέας πήρε την πρώτη του νίκη την προηγούμενη αγωνιστική επί του Αυλώνα με 1-2 και ανέβασε ψυχολογία. Έφτασε τους 7 βαθμούς αλλά παραμένει ακόμα στην 15η θέση. Η νεανική ομάδα της Φώκαιας πρέπει από εδώ και πέρα να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα για να ανέβει βαθμολογικά και να ηρεμήσει από τον πονοκέφαλο της παραμονής στην κατηγορία. Η Ατλαντίδα μετά το ισόπαλο παιχνίδι της με την Αρτέμιδα (1-1) βρίσκεται στην 9η θέση με 17 βαθμούς. Δύο ομάδες με νεανικό σύνολο, που θα κοιτάξουν να πάρουν τη νίκη η κάθε μία για διαφορετικούς λόγους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου