Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ VS ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ



Το Μπογιάτι είναι στο -3 από την κορυφή την οποία διεκδικεί και θέλει να έχει οπτική επαφή. Άρα, για αυτόν δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Από την άλλη ο Παθιακάκης χρειάζεται βαθμό γιατί έχει πέντε αγωνιστικές να κερδίσει και βρίσκεται κοντά στην καυτή ζώνη. Σήμερα όμως αντιμετωπίζει ένα εκ των φαβορί και σίγουρα η ισοπαλία θα θεωρηθεί επιτυχία.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Βιτσεντζάτο και ώρα 15:00.




ΜΑΡΚΟ VS ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ


Η Μαρκο αήττητη παίζει μέσα στο σπίτι της με νέο προπονητή συστήνεται στον κόσμο της και αντιμετωπίζει έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο που είναι στα πάνω του. Η συνάντηση απαιτεί ψυχραιμία και υπομονή στο παίξιμο. Η Μαρκο καίγεται περισσότερο από τη Βούλα για βαθμούς γιατί κάνει πρωταθλητισμό. Ενδιαφέρον παιχνίδι από δύο αντιπάλους που έχουν διαφορετικούς στόχους φέτος.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαρκόπουλου, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Γκούβα και ώρα 15:00.



ΑΝΟΙΞΗ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ


Συνάντηση σήμερα από δύο αντιπάλους που έχουν περάσει στους οκτώ του κυπέλλου, άρα είναι στα πάνω τους αλλά έχουν και κούραση στα πόδια τους. Η Άνοιξη εντός έδρας έχει τρεις ήττες και  μία ισοπαλία. Ενώ η Μάχη εκτός έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Το χι βολεύει τη Μάχη κι όχι την Άνοιξη.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Άνοιξης, με διαιτητή την Αντωνίου Ελ. και βοηθούς τους Κάλλη, Γουρνιά και ώρα 15:00.




ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ VS ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ



Ο γηπεδούχος έχει μία νίκη, επτά ισοπαλίες και δύο ήττες στις δέκα αγωνιστικές που έχει παίξει. Παίζει κλειστό ποδόσφαιρο και τα αποτελέσματα που παίρνει είναι απόρροια μικρών σκορ. Από την άλλη, ο Αχιλλέας είναι ανεβασμένος, σκαρφάλωσε στην 4η θέση, πλην όμως έχει την κούραση της Τετάρτης. Μένει να δούμε πως θα το διαχειριστούν το παιχνίδι οι δύο προπονητές.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Άννας, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Τσαλίκογλου, Σοφιά και ώρα 15:00.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου