Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ VS ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣΓειτονική αναμέτρηση. Ο Κάλαμος υποδέχεται τον πρωτοπόρο και αήττητο Ωρωπό που είναι στα πάνω του κι έχει μπει γερά στην υπόθεση τίτλος. Από την άλλη ο γηπεδούχος έχει έξι αγωνιστικές να γευτεί νίκη. Αναμένεται δύσκολο απόγευμα για τον Κάλαμο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Καλάμου, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Κουλοχέρη, Γκόντα και ώρα 15:00.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ VS ΣΤΑΜΑΤΑΤο Πικέρμι έχει να κερδίσει οκτώ αγωνιστικές. Πρέπει να ψάξει για τη νίκη, γιατί έχει μείνει πίσω βαθμολογικά και χρειάζεται επανεκκίνηση. Έχει το κίνητρο λοιπόν και την έδρα υπέρ του. Η Σταμάτα εκτός έδρας έχει δύο στα δύο νίκες τις τελευταίες εξόδους της και σίγουρα το παιχνίδι θα γίνει ντέρμπι γιατί είναι συνάντηση δύο όμοιων ομάδων.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ραφήνας, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Τζαφόλια Β., Πολίτη και ώρα 15:00.ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ VS ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ


Εντυπωσιάζει η Δροσιά που αθόρυβα και διακριτικά αναβαίνει βαθμολογικά παίρνοντας αποτελέσματα μέσα κι έξω. Η Λαυρεωτική διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο από παιδιά δικά της που παλεύει το κάθε ματς και παράλληλα προετοιμάζεται για την επόμενη μέρα. Αναμένεται να γίνει ένα καλό παιχνίδι με όλα τα αποτελέσματα πιθανά.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Δροσιάς, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Κακάνη, Αλεξοπούλου και ώρα 15:00.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου