Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ VS ΣΤΑΜΑΤΑ



Ο Αμφιάραος δεν κατάφερε να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα. Στο εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Γέρακα έχασε με 2-1 και παρέμεινε στους 8 βαθμούς και στη 13η θέση. Σήμερα φιλοξενεί τη Σταμάτα που έφερε ισοπαλία 3-3 με το πρωτοπόρο Κρυονέρι, ρίχνοντας το έτσι στη 2η θέση. Και οι δύο θα ζητήσουν τη νίκη σήμερα για διαφορετικούς λόγους. Ο γηπεδούχος για να ανέβει βαθμολογικά και να κλειδώσει την παραμονή του στην κατηγορία και οι φιλοξενούμενοι να κρατήσουν την καλή ψυχολογία για το δύσκολο ματς που έπεται με τον Σαρωνικό.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Καλάμου, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη, Αλεξοπούλου και ώρα 15:00.



ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ VS ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ



Ο Αετός για τέσσερις σερί αγωνιστικές δεν έχει φέρει νικηφόρο αποτέλεσμα. Βρίσκεται στη 14η θέση με 7 βαθμούς. Σήμερα πρέπει να κοιτάξει να πάρει τη  νίκη για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής. Αντίθετα η Βουλιαγμένη έχει πάρει τα πάνω της είναι τέσσερις αγωνιστικές αήττητη και χτυπάει όλα τα παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη με τη Νίκη Δροσιάς  1-1 και κατάφερε έτσι να σκαρφαλώσει στην 11η θέση με 12 βαθμούς.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ραφήνας, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Κουλοχέρη, Χόικα και ώρα 15:00.



Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ VS Α.Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ



Αρτέμιδα και Ατλαντίδα προέρχονται από νίκη, που σημαίνει καλή ψυχολογία. Οι μεν γηπεδούχοι κέρδισαν εκτός έδρας τον Πρωτέα με 0-3 και οι δε φιλοξενούμενοι το Κορωπί 2-1 καταφέρνοντας έτσι να το ρίξουν στην 4η θέση. Σήμερα θα κοιτάξουν και οι δύο να πάρουν τη νίκη για να συνεχίσουν τα νικηφόρα σερί τους.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Σπατών "Δ. Δημητρίου", με διαιτητή την Αντωνίου Ελ. και βοηθούς τους Κάλλη, Σοφιά και ώρα 15:00




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου