Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΚΟΡΩΠΙ VS ΩΡΩΠΟΣ



Το ντέρμπι τς αγωνιστικής. Δύο ομάδες που φέτος πρωταγωνιστούν και θέλουν να ανέβουν κατηγορία. Το Κορωπί δεν κατάφερε να περάσει από την Ατλαντίδα με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 4η θέση. Ο Ωρωπός εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του πρωτοπόρου Κρυονερίου και ανέβηκε πάλι κορυφή. Και οι δύο έχουν τον ίδιο στόχο και θα παλέψουν για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι για να ανέβουν βαθμολογικά και να κρατήσουν επαφή με το ρετιρέ και οι φιλοξενούμενοι για να εδραιώσουν τη θέση τους στην κορυφή. Δυνατό παιχνίδι που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κορωπίου "Αντ. Πρίφτης", με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Κωστάκη, Τσελεπίδη και ώρα 15:00.



ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ VS ΓΕΡΑΚΑΣ



Το έτερο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Σαρωνικός την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο από τον Ωρωπό και παρέμεινε έτσι στους 22 βαθμούς. Σήμερα του δίνεται η ευκαιρία με πλεονέκτημα έδρας να ρεφάρει για να μην χάσει επαφή με την Κορυφή. Ο Γέρακας κέρδισε τον Κάλαμο στο γήπεδο του και με ψυχολογία πηγαίνει στην Ανάβυσσο για να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.. Δύο δυνατές ομάδες που θα κοιτάξουν να πάρουν τη νίκη και που θα χαρίσουν ωραίο ποδόσφαιρο στους φιλάθλους.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αναβύσσου, με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Βλαχόπουλο, Βουδούρη και ώρα 15:00.



ΚΡΥΟΝΕΡΙ VS ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ



Το Κρυονέρι με την ισοπαλία που έφερε βρέθηκε στην 2η θέση με 27 βαθμούς. Σήμερα υποδέχεται στο γήπεδο τη Λαυρεωτική, η οποία προέρχεται από νίκη εντός έδρας επί του Πικερμίου. Σίγουρα το Κρυονέρι έχει έναν λόγο παραπάνω για να επιδιώξει να πάρει την νίκη για να γίνει και πάλι το αφεντικό της κατηγορίας. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι και η Λαυρεωτική με τη σειρά της δεν θα αναζητήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα για να ανέλθει βαθμολογικά.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κρυονερίου, με διαιτητή τον Καρρά και βοηθούς τους Περδίκη Ι., Νίκα και ώρα 15:00.



ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ VS ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ



Ο Εθνικός εκμεταλλευόμενος την ήττα του Κορωπίου και με τη νίκη που έφερε εντός έδρας επί του Αυλώνα με 3-1, σκαρφάλωσε στην 3η θέση με 23 βαθμούς. Σήμερα αντιμετωπίζει στον Διόνυσο τη Νίκη Δροσιάς, η οποία προέρχεται από ισοπαλία ενώ έχει ένα αήττητο σερί 8 αγωνιστικών, 4 νίκες και 4 ισοπαλίες. Δυο καλές ομάδες που θα κοιτάξουν πρωτίστως να πάρουν το τρίποντο και θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κόσμου.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Διόνυσου, με διαιτητή τον Κουτρομάνο και βοηθούς τους Δελατόλα, Καλαμπάκα και ώρα 15:00



Α.Ο ΑΥΛΩΝ VS ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ



Το ντέρμπι των ουραγών. Ο Αυλώνας βρίσκεται στη 16η θέση χωρίς βαθμό, έχοντας όμως στο ενεργητικό του μία νίκη, πατσίζοντας έτσι την αφαίρεση των τριών βαθμών, ενώ ο Πρωτέας ακόμα δεν έχει σπάσει το ρόδι. Βρίσκεται στη 15η θέση με 4 βαθμούς από τέσσερις ισάριθμες ισοπαλίες. Ποιος θα πάρει το τρίποντο; Πρέπει και οι δύο να παλέψουν για τη νίκη και για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αυλώνα, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Πύκνη, Κίνα και ώρα 15:00




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου