Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ VS ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ



Ντέρμπι από δύο ομάδες που παλεύουν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Σήμερα έχουν κίνητρο και οι δύο για να πάρουν τη νίκη. Περισσότερο οι γηπεδούχοι για να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση. Κλειστό παιχνίδι γιατί προέχει να μην χαθεί το ματς και με υπομονή περιμένοντας το λάθος να σκοράρει έστω και με μισό γκολ αυτός που θα επιδιώξει τη νίκη.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Δήμα και βοηθούς τους Χόικα, Μακρή και ώρα 15:00




ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ VS ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ


Ο Αστέρας προελαύνει όμως η σημερινή συνάντηση θέλει προσοχή. Κάτι τέτοιοι αγώνες δίνουν το πρωτάθλημα. Γειτονική μονομαχία από δύο πολύ καλούς αντιπάλους. Η Βάρη αήττητη και με ένα νικηφόρο σερί υποδέχεται τον Άρη που τελειώνει έναν αγωνιστικό ανήφορο και ξέρει και βάζει δύσκολα στα φαβορί της κατηγορίας. Ο Αστέρας αντιπροτείνει πειθαρχημένο σύνολο που ξέρει τι θέλει και με πλεονέκτημα έδρας.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Κουτζιακουτζίδη και ώρα 15:00.




ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ VS ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ



Ματς κατηγορίας από δύο αντιπάλους που είναι άμεσοι ανταγωνιστές στην υπόθεση παραμονής στην κατηγορία. Ο Κεραυνός έρχεται από ένα σημαντικό διπλό και θα επιδιώξει σήμερα να το κάνει εξάποντο για να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά. Οι Μενιδιάτες έχασαν ένα σερί επτά συνεχόμενων ισοπαλιών και σίγουρα κατεβαίνουν για να μην χάσουν στην Κερατέα. Επιπλέον έχουν να κερδίσουν εννιά αγωνιστικές.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Κερατέας, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Τσαλίκογλου, Κουλοχέρη και ώρα 15:00.




ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ VS ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ



Γειτονικό ματς από δύο ομάδες που παραμένουν για δεύτερη αγωνιστική αήττητες. Η Μάχη σήμερα επανέρχεται στο σπίτι της μετά από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις. Ο Θησέας μετά την Μάχη πάει στον Αχιλλέα και λογικό είναι στα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια του να επιδιώξει θετικό αποτέλεσμα από δύο δυνατές έδρες πριν κλείσει τον πρώτο γύρο στη Νέα Μάκρη με την Τριγλία. Ο αγώνας ξεκινά κατά πάσα πιθανότητα από το χι και θα γύρει σε όποιον βάλει γκολ και το διαχειριστεί άψογα.
Το ματς θα γίνει στον Μαραθώνα, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Γουργιώτη, Πολυχρονιάδη και ώρα 15:00.



ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ

Οι Λύκοι κέρδισαν στο Μενίδι και τους δίνεται η ευκαιρία το τρίποντο να το κάνουν εξάποντο αν πάρουν και τον Αχιλλέα, ο οποίος είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και είναι για πέντε αγωνιστικές αήττητος. Έσπασε η γκίνια για τους Λύκους και με ψυχολογία το αήττητο της έδρα τους εδώ και δύο αγωνιστικές, είναι από τα ματς που κοσμούν την αγωνιστική ημέρα και λόγω της ποιότητας των αντιπάλων θα τραβήξει κόσμο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Γλυκών Νερών, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Κάλλη, Σπίθα και ώρα 15:00.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου