Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ VS ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ



Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Πέντε σερί νίκες έχει ο γηπεδούχος Αστέρας που σήμερα στο γήπεδο του παρατάσσεται αήττητος διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Απέναντι σε μία Τριγλία η οποία διαθέτει ποιοτικό ρόστερ και μπορεί να βάλει δύσκολα στη σημερινή αναμέτρηση. Η Τριγλία στην προηγούμενη της έξοδο ηττήθηκε από τη Μαρκο και προέρχεται από ισοπαλία εντός έδρας με το Μπογιάτι. Ενδιαφέρον παιχνίδι από δύο ομάδες που κοσμούν την κατηγορία.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης, με διαιτητή την Αντωνίου Ελ. και βοηθούς τους Χόικα, Γκόντα και ώρα 15:00.




ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ VS ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ



Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει ο Κεραυνός σήμερα, καθώς υποδέχεται στο γήπεδο του τα Καλύβια τα οποία παραμένουν αήττητα για δεύτερη αγωνιστική, αλλά έχουν και τον παράγοντα κούραση από τον αγώνα του κυπέλλου της Τετάρτης. Αναμέτρηση ομάδων με τους ίδιους στόχους για φέτος με όλα τα αποτελέσματα πιθανά.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Κερατέας, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Κουλοχέρη, Τζαφόλια Δ. και ώρα 15:00.



ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ



Να ανακάμψουν θέλουν τα Γλυκά Νερά καθώς έχουν δύο συνεχόμενες ισοπαλίες. Η Παιανία πηγαίνει στα Γλυκά Νερά για να αποσπάσει ισοπαλία καθώς έχει ανάγκη βαθμών. Γειτονικό ντέρμπι από δύο ομάδες του ίδιου δήμου. Τα Γλυκά Νερά με ποιοτικό ρόστερ και πλεονέκτημα έδρας, έχουν προβάδισμα στο θετικό αποτέλεσμα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Γλυκών Νερών, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη, Ντόστη και ώρα 15:00.




ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ VS ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ



Ματς κατηγορίας για το Λαύριο καθώς για αυτό είναι μονόδρομος η νίκη για να μην μείνει πίσω στη βαθμολογία. Δύσκολος αντίπαλος ο Θησέας, ο οποίος προέρχεται από δύο ήττες τελειώνοντας ένα δύσκολο πρόγραμμα. Το ματς αναμένεται κλειστό και το μισό γκολ θα αναδείξει τον νικητή.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους  Βιτσεντζάτο, Τζαφόλια Β. και ώρα 15:00.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου