Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ



Γειτονική αναμέτρηση από δυο ίδιες για φέτος ομάδες που παίζουν ποιοτικό ποδόσφαιρο. Η Τριγλία προέρχεται από ισοπαλία και η Μάχη από ήττα. Οι Ραφηνιώτες εντός έδρας παραμένουν αήττητοι για πέμπτη αγωνιστική ενώ η Μάχη εκτός έδρας παραμένει αήττητη για δεύτερη αγωνιστική. Αναμένεται να γίνει κλειστό παιχνίδι και η νίκη για κριθεί στο μισό γκολ.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ραφήνας, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Γουρνιά, Τσαλίκογλου.



ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ VS ΑΝΟΙΞΗ



Συνάντηση και αυτή γειτονική από δύο ομάδες που προσπαθούν να φύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Η Άνοιξη έχει τρεις αγωνιστικές να χάσει καθώς έχει φέρει τρεις ισοπαλίες ενώ ο γηπεδούχος Παθιακάκης προέρχεται από νίκη η οποία όμως του στοίχισε τρία βασικά του στελέχη από τραυματισμούς. Και οι δυο ομάδες θα προσέξουν κατά πρώτο λόγο την  άμυνα τους παίζοντας με υπομονή και περιμένοντας το λάθος για να το εκμεταλλευτούν. Είναι παιχνίδι καθαρά των προπονητών και αξίζει κανείς να το παρακολουθήσει.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Βιτσεντζάτο, Τζαφόλια Β. και ώρα 15:00.




ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ




Επτά αγωνιστικές έχει να κερδίσει ο Άρης Βούλας. Τελευταία του νίκη ήταν στο σπίτι του επί των Καλυβίων για την 6η αγωνιστική. Άρα θα επιδιώξει απέναντι στον ουραγό Παλλαυρεωτικό να επιστρέψει στις νίκες. Από την άλλη, οι Λαυρεώτες χτυπούν το κάθε παιχνίδι γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν βαθμούς και ψυχολογία.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βούλας, με διαιτητή τον  Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Γκόντα, Τσέλιο και ώρα 15:00.



ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ




Με νέο προπονητή οι Πράσινοι υποδέχονται το φαβορί για την άνοδο Μπογιάτι, που σήμερα έχει έξτρα κίνητρο μιας και οι άλλοι δύο μνηστήρες σκόνταψαν. Οι γηπεδούχοι έχουν δύο συνεχόμενες ήττες και σήμερα λογικά θα ψάξουν για θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα θεωρηθεί επιτυχία. Ο Αγ. Στέφανος παίζει πάντα για ένα αποτέλεσμα και σήμερα του δίνεται η ευκαιρία να πλησιάσει τον πρωτοπόρο και να ξεπεράσει τη Μαρκο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παιανίας, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Κάλλη, Κουλοχέρη και ώρα 15:00.



ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ




Τα Γλυκά Νερά είναι για έκτη αγωνιστική αήττητα. Προέρχονται από νίκη εντός έδρας και σήμερα είναι το δεύτερο παιχνίδι τους εντός έδρας αυτή τη φορά με τον Κεραυνό Κερατέας, που έχασε στην Κερατέα από τον Νικολακάκη. Ο Κεραυνός κατά πρώτο λόγο θα ζητήσει το ισόπαλο αποτέλεσμα για να μην χαθεί το ματς και κατά δεύτερον θα κοιτάξει να επωφεληθεί σε τυχόν κακή μέρα του αντιπάλου του.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Γλυκών Νερών, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ. Παπαδιώτη και ώρα 15:00.



ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ VS ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ




Ο Θησέας έχει τρεις αγωνιστικές να χάσει και πηγαίνει στον Κόκκινο Μύλο με ψυχολογία απέναντι σε έναν Αχιλλέα δυνατό που στο σπίτι του γίνεται ακόμα δυνατότερος. Είναι οι δυο ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν. Σίγουρα το παιχνίδι είναι ενδιαφέρον για τον τρόπο που θα διαχειριστούν τον βαθμό δυσκολίας που κρύβει σήμερα η αναμέτρηση.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Γκούβα, Μακρή και ώρα 15:00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου