Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΣΤΑΜΑΤΑ VS ΚΡΥΟΝΕΡΙ



Η Σταμάτα την αγωνιστική που μας πέρασε πήρε το τρίποντο εκτός έδρας επί του Αετού Πικερμίου και σκαρφάλωσε στην 8η θέση με 16 βαθμούς. Σήμερα υποδέχεται με πλεονέκτημα έδρας τον πρωτοπόρο της κατηγορίας, ο οποίος και αυτός προέρχεται από νίκη. Δυο ομάδες που θέλουν να κερδίσουν και αυτό θα επιδιώξουν. Οι μεν γηπεδούχοι για να ανέβουν στον βαθμολογικό πίνακα και οι δε φιλοξενούμενοι για να παραμείνουν το αφεντικό της κατηγορίας.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Παπαδιώτη, Ντόστη και ώρα 15:00.




ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ VS ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ



Η Βουλιαγμένη έχει τρία στα τρία. Στους τρεις τελευταίους αγώνες βγήκε νικήτρια. Με ανεβασμένη ψυχολογία λοιπόν θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί για να σιγουρέψει τη θέση της στην κατηγορία. Η Δροσιά την 11η αγωνιστική κέρδισε στην έδρα της τη Λαυρεωτική με σκορ 2-0, πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης κι έπιασε τους 18 πόντους και την 6η θέση.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης, με διαιτητή τον Δήμα και βοηθούς τους Καστρινάκη, Κακάνη και ώρα 15:00.




ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ VS Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ



Ο Πρωτέας με νέο κόουτς στον πάγκο ανανεώνεται και ελπίζει πως ήρθε ποια η ώρα του να πάρει την  πρώτη του νίκη. Ομάδα νεανική, που παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά της λείπει το αποτέλεσμα  Θέλει τη νίκη και μόνο αυτή για να ξεφύγει από την καυτή ζώνη του υποβιβασμού. Η Αρτέμιδα δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική που θα παίξει εκτός έδρας. Στον προηγούμενο αγώνα της με το Κορωπί δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα. Βρίσκεται στην 14 θέση με 6 βαθμούς. Κι εκείνη όπως και ο γηπεδούχος θα κοιτάξουν για νίκη για να παραμείνουν όρθιοι στην κατηγορία.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλαιάς Φώκαιας, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς Μπάλαγκα, Περδίκη Ι. και ώρα 15:00.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου