Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ VS ΜΑΡΚΟ



Συνάντηση δύο ομάδων με διαφορετικούς στόχους. Τα Καλύβια σε αυτή τη συνάντηση παρατάσσουν μία αήττητη ομάδα για πέντε αγωνιστικές. Διαθέτουν μικρό γήπεδο με πλαστικό τάπητα. Από την άλλη, η Μαρκο παρατάσσει τον πρωταθλητισμό, την ποιότητα και την εμπειρία των παικτών της που μπορούν τη μισή φάση να την κάνουν γκολ. Γειτονική αναμέτρηση σε πράσινο φόντο. Ενδιαφέρον παιχνίδι που θα τραβήξει κόσμο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Καλυβίων, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Κάλλη, Χόικα και ώρα 15:00.




ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ VS ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ



Της ισοπαλίας το ανάγνωσμα μάλλον και η σημερινή αναμέτρηση. Καθώς και οι δύο αντίπαλοι έχουν έφεση στο χι. Μικρός ο αγωνιστικός χώρος της Αγίας Άννας, λειτουργεί ως προτέρημα για τους Μενιδιάτες. Έβδομη συνεχόμενη ισοπαλία για τους γηπεδούχους και τρίτη συνεχόμενη για τους Λύκους. Αναμένεται κλειστό παιχνίδι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Άννας, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Κουλοχέρη, Γκούβα και ώρα 15:00.





ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΑΝΟΙΞΗ 



Ο Θησέας ζητάει το τρίποντο για να έχει αντίκρισμα η εκτός έδρας νίκη του της περασμένης αγωνιστικής. Έχει βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα και παρόλα αυτά παραμένει ψηλά στην βαθμολογία. Έρχεται σε συνάντηση με την Άνοιξη με πλεονέκτημα έδρας και ανεβασμένη ψυχολογία. Η Άνοιξη προέρχεται από ισοπαλία εντός έδρας, αλλά παίζει καλύτερα εκτός έδρας. Η υπομονή και η συγκέντρωση στον αγώνα θα πρέπει να πρυτανεύσει και από τους δύο μονομάχους.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Γραμματικού, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Γκόντα και ώρα 15:00.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου