Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ VS ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ



Αναζητείται νίκη και για τους δύο για διαφορετικούς όμως λόγους. Η Τριγλία έχει να κερδίσει τέσσερις αγωνιστικές και προέρχεται από ήττα. Το Λαύριο θέλει νίκη οξυγόνο για να ξανά μπει στο πρωτάθλημα. Σίγουρα θα είναι κλειστό παιχνίδι με την προσοχή στραμμένη στις άμυνες κι όποιος βάλει γκολ θα είναι ο νικητής.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ραφήνας, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Γουργιώτη, Αλεξοπούλου και ώρα 15:00.




ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ VS ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ



Ο γηπεδούχος έχει να γευτεί νίκη έξι αγωνιστικές. Σήμερα έχει μπροστά του τον πρωτοπόρο και αήττητο Αστέρα, τελειώνει έναν αγωνιστικό ανήφορο και σίγουρα το χι θα θεωρηθεί επιτυχία. Οι Πολίτες παίζουν μόνο για την νίκη, ο οποίοι ξέρουν να παίρνουν αποτέλεσμα μέσα και έξω. Ενδιαφέρον παιχνίδι που θα τραβήξει κόσμο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Γουρνιά, Σπίθα και ώρα 15:00.




ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ



Ο Άρης έχει να κερδίσει πέντε αγωνιστικές και σίγουρα με το Μπογιάτι αντίπαλο, θα κοιτάξει πρωτίστως να μην χάσει και εν δευτέροις θα επιδιώξει να πάρει βαθμό. Το Μπογιάτι κοιτάζει την άνοδο και θέλει τη νίκη και παράλληλα ελπίζει σε πιθανό στραβοπάτημα της Βάρης. Μονόδρομος λοιπόν το τρίποντο για τον Ολυμπιακό, όπως και σε κάθε αγώνα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βούλας, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Τζαφόλια Β., Χριστόπουλο και ώρα 15:00.



ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ VS ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 



Αναμέτρηση με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και από τις δυο ομάδες. Η Παιανία έχει να κερδίσει εννέα αγωνιστικές ενώ η  Κερατέα προέρχεται από ήττα εντός έδρας. Και οι δύο σημερινοί αντίπαλοι θα έχουν ως πρώτο στόχο την ισοπαλία και ότι θετικό προέλθει, καλοδεχούμενο. Κι εδώ αναμένεται κλειστό παιχνίδι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παιανίας, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Βιτσεντζάτο, Τσέλιο και ώρα 15:00.



ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ



Ο Αχιλλέας και η Μάχη προέρχονται από ισοπαλίες. Για την Μάχη είναι η δεύτερη συνεχόμενη έξοδος. Σήμερα όμως αναμετράται με έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο με δυνατή έδρα και που φέτος αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Ένα παιχνίδι από δύο ομάδες με τους ίδιους στόχους και σίγουρα το ματς θα έχει ενδιαφέρον ως προς τον τρόπο διαχείρισης των προπονητών των δύο μονομάχων.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη, Χόικα και ώρα 15:00.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου